Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Gfs istikrarını sürdürerek şaşırtmaya devam ediyor..

(01-30-2020, 01:39 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gfs istikrarını sürdürerek şaşırtmaya devam ediyor..

Gfs'in istikrarını sürdürmesi bu günler için en önemli ve kritik şey bence. İşin aslı sabaha bambaşka çıktılar gelir diyordum ben de ama şaşırtıcı bir istikrar var. Ersel Bey'in dediği gibi Ecmwf de benzer görüntüleri istikrarlı şekilde verirse ümitlerimizi bir hayli artırır. Her güncelleme takip edilesi.

Umarım istikrar devam eder ama Avrupa yakasının yağışını arttırarak gelir umarım.
  Beğenenler:
  • Burak1980, Nuray, Poyraz, Snowsedat, snowserkan, ThunderSnow

(Son Düzenleme: 01-30-2020, 03:07 PM, Düzenleyen: Xooner.)

(01-30-2020, 11:56 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 15 gün önceden hem de Serkan dostum 10 15 i parselledi ben 7  8 şubatta sistem geloo demişim

Seni dualarla destekliyorum sevgili kardeşim bence şu ana kadarki en etkili sistem geliyor ve  modeller de istikrarlı. Gfs bütün modelleri yanına alacaktır. Gfs öğlen güncellemesi de güzel geldi tarantula usta geloooo
  Beğenenler:
  • Poyraz

(01-30-2020, 11:56 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 15 gün önceden hem de Serkan dostum 10 15 i parselledi ben 7  8 şubatta sistem geloo demişim

Kimseye bırakmam sistemlerin hepsi benim ates Big Grin banana

(Son Düzenleme: 01-30-2020, 03:58 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Diyagramlarda 15 sonra keskin bir düşüş gözlemledim 15 sonrasınıda ben parseliyiyorum aslında ben mart başında sistem bekliyorum resim
resim

7-8 şubat sistemi gelirse adı örümcek olsun Big Grin
  Beğenenler:
  • kral, Poyraz, Snowsedat, Xooner

Bu sefer gerçekten geliyor galibaSmile
  Beğenenler:
  • Poyraz

Pazartesiyi gördük mü bence tamam artık bu iş.

Çok bekledik be gelsin artıkk
  Beğenenler:
  • Burak1980, nosnownoparty, Poyraz, snowserkan

Peki sistem ömrünü tamamlamış ve soğuk girişi olmuşken şu arkadaş nedir?
resim
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, Poyraz, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
taboo1, 33 Ziyaretçi