| |
Yağmur yağıyor ısı yüksek,ısı düşüyor bu sefer yağış yok. Bir gün,ama gerçekten bir gün bu kötü döngü kırılacak. Artık umut etmekten korkar oldum. Artık kar yağışı konusunda beklentilerimi akışına bırakacağım. Zaten hayat yeterince zor bari bu konuda hayal kırıklığını elemine edeyim.
Saat 23.00 itibariyle Metrobüsten Söğütlüçeşmede bir indim lapaya yakın kar taneleri düşüyor. Çoğunluğu ıslak ama büyük kar taneleri. 2-3 dakika öyle serpiştirdi ve durdu. Aynı saatte Kadıköyde MGM sıcaklığı 6 derece gösteriyordu çok enteresan şekilde. Hayal gördün diyen arkadaşlar olursa peşinen söyleyeyim, yağmurla karıştırılmayacak şekilde kar taneleriydi.
. Herkeste aaa kar diye havaya bakıyordu . Ne diyelim. Var bu kış göreceğimiz karlar ben inanıyorum. Enerjileri yüksek tutuyoruz....
Serkan bey merhaba. Salı günü saat 11 ile 15 arası kartepede olacağım. Yoğun kar görme şansım var mı?
yurdumuz pazartesi öğleden sonra Orta akdenizden gelen ılık ve yağışlı havanın etkisine girecek güzel yağmurlar göreceğiz barajlara yarayacak inşallah kar yok buna da şükür ne diyelim herkesin bitti dediği anda umutların tükendiği anda gecenin karanlığının en koyu olduğu anda kimbilir belki de bir aydınlık içimizi ışıtacak sabrın sonu selamettir mübarek cuma akşamı bereketine inşallah muhteşem bir sistem gelir de kara doyarız karı yağdıracak olan Mevladır ona dua edelim modellere bakana kadar dua etseydik şimdiye çoktan kara kavuşurduk belki de kim bilir? Neyse kış bitti demeden kış bitmez.
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Emirsiyahbeyaz, Erol Bıldırcın, hacimurat, kartutgunu, Olyosmanli, Peugeot, Reis, SALİH1, Serham79, snow41
CFS'in Şubat ayına ait modellerine bakınca Şubat ayını kapatmış görünüyor.
Umutları yeşertecek bir gelişmeye o kadar ihtiyaç var ki.
çekilecek çilemiz varmış bu sene. geçen seneki 23-24 şubat sistemi o kadar değerli geliyor ki şimdi. istanbul'un göbeği sayılabilecek etiler, levent bölgesinde 20 cm'e yakın kar vardı. şişli'de bile akşam yollar tutmuştu. bari öyle bi sistem alabilsek, sahiller olamıyorsa...
![]() ![]() ![]()
Yaa işte insanoğlu böyle. Geçen sene burun kıvırdığımız sistemi şimdi mumla arıyoruz ?
(01-24-2020, 08:44 AM)sennedjemus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: CFS'in Şubat ayına ait modellerine bakınca Şubat ayını kapatmış görünüyor. İşte bu iyi haber CFS ne zaman gösterdide gösterdiği gibi oldu. Boşverin CFS yi, SSFS modelini çalıştıracağım bir kaç gün içinde en doğruyu o söyleyecektir.
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, aligungen, Alp 1903, Bir Dost, bokers36, Burak1980, caner, Captmehmet, Cino, Emircan, Emirsiyahbeyaz, Ftherdem, hacimurat, kral, Mustafa Torun 0834, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| snow41, 19 Ziyaretçi |

. Herkeste aaa kar diye havaya bakıyordu
. Ne diyelim. Var bu kış göreceğimiz karlar ben inanıyorum. Enerjileri yüksek tutuyoruz....