Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 01-22-2020, 11:05 AM, Düzenleyen: scream.)

(01-22-2020, 11:00 AM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben İstanbula mı  gelooo dedim sadece geloo dedim. Scream çığlık atıp durma evlatSmile

İstanbul için kar tahminleri sayfası ya, o yüzden şey ettim Smile eğer kırdıysam affola.
  Beğenenler:
  • Burak1980, Captmehmet, Enginist, Erol Bıldırcın, Scb

Şubatın ortaları gibi Ukrayna'nın Lviv şehrine gitme ihtimalim var.

Bari orada kar görebilsem
  Beğenenler:
  • Burak1980, Serhat

Değerli tahmincilerimiz sizlerin suskunluğu ve heyecansızlığı bizleri karamsarlığa itiyor.

Bundan gidişatın pek de iyi olmadığını anlıyoruz ama boşverin her şey Allah'ın takdiri.

Gönül muhabbet ister gerisi bahane.

Biliyorum söylemesi kolay ama üzmeyelim tatlı canımızı.

(01-22-2020, 10:02 AM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Artık kartopu yapacak kadar yağsın razıyım.

Çocuklar her gün başımın etini yiyor.

23-24 Ocak sistemi hafifte olsa örtü yaparsa en azından biraz gönülleri olur.

Kendimden geçtim onlar sevinsinler bari.

Enginist bey ukraynaya gidicem demişşsin imkanının olduğunu düşünüyorum. kuzucuklara  işkence etme  cam kenarlarındaSmile şurda kar tutan yerler bi saat istanbula.yazıktır yavrulara vur dağlara tepelere.işkence gibi bu senede.ocak bitti sayılır. kaldı şurda 45-50 gün. böyle beklemek gerçekten insanın canını sıkıyorki çocukları düşünemiyorum.
  Beğenenler:
  • Enginist

(Son Düzenleme: 01-22-2020, 12:57 PM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

Dostlar ao nao taa o zaman işaret vermişti ben de 5 ocakta başka verileri de harmanlayarak 23 25 ocak tarihini verdim sonuçta sistem İstanbulu doğuladı zira ao ve nao yamukluk yaptı sistemi az doğuya attı oysa o tarihteki değerleri tam da İStanbula denk geliyordu malum ao tam nötre inemeden tekrar ufaktan yükselişe geçince sistem kayması oldu. Nao güzel şu anda. Arkadaşlar biz gördüğümüzü yazıyoruz yoksa tv tahmincileri gibi 24 saat kala kar geloo demiyoruz. Ben de onlar gibi yaparım derim ki kky hafif örtü vs vs bunları duymak isteyen tv leri izlesin arkadaşlar ben uzun vadeciyim gerisi beni ırgalamaz MGM uyarısı da aha burada 23 ocak 25 ocak arası tahminim tutmuş mu tutmuş marmaranın doğusu var mı var daha ne diyeyim 20 gün önceden neredeyse sistemi tahmin etmişim kalkıp burada bana bir sürü şey yazıyorsunuz arkadaşlar el insaf. İstanbul sınırları içinde anadolu yakası yarın kar görür inşallah ne diyeyim Allah utandırmasın. Mgm kky demiş bu arada Anadolu yakası için.
22.01.2020 12:30 - 24.01.2020 21:00
Genel Durum

Yurdumuzun kuzey ve doğu kesimlerinin yarın (23.01.2020 Perşembe) Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. Perşembe ve Cuma günleri Marmara’nın doğusu, Karadeniz Bölgesi, İç Anadolu’nun ve Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğu kesimleri ile Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda ve Hatay çevrelerinde görülecek yağışların, iç kesimlerde kar, kıyı kesimlerde yağmur, Perşembe günü akşam saatlerinden itibaren Batı Karadeniz kıyılarında, Cuma günü ise Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

Perşembe ve Cuma günü beklenen yağışların, Karadeniz Bölgesinin tamamının 200 metre ve üzeri rakımlı yerlerinde ve Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda (Şırnak, Hakkari ve Van illerimizde) kuvvetli (10-20 cm.) ve yer yer yoğun kar (20-40 cm.) şeklinde olacağı tahmin edildiğinden başta buzlanma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Yağışlı sistemin Cuma günü akşam saatlerinden sonra yurdumuzu terk edeceği tahmin ediliyor.

Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının Karadeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistem ile birlikte, yurdun kuzey ve iç kesimlerinde azalarak mevsim normalleri altına düşeceği ancak Cumartesi gününden itibaren batı bölgelerden başlayarak tekrar artacağı tahmin ediliyor.

Bazı illerimizde önümüzdeki hafta başına kadar beklenen hava durumları ise ;

Ankara’da yarın (Perşembe) öğle saatlerinde hafif kar yağışı bekleniyor. Cuma günü ve hafta sonu ise yağış tahmin edilmiyor.

İstanbul’da yarın havanın çok bulutlu Anadolu yakasının hafif yağmurlu, yüksek kesimlerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Cuma günü ve hafta sonu ise İstanbul’da yağış beklenmiyor.

Bolu’da yarın yoğun olmak üzere Perşembe ve Cuma günleri kar yağışı bekleniyor. Ankara-İstanbul karayolunun Bolu Dağı geçişlerinde ve Marmara Bölgesini Karadeniz’e bağlayan karayollarında ulaşımda aksamalar meydana gelebileceğinden dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Trabzon, Rize ve Artvin’de Perşembe günü kıyı kesimlerde yağmur iç kesimlerde kar, cuma günü 200 metre üzeri rakımlarda yoğun kar, kıyı kesimlerinde ise karla karışık yağmur ve zaman zaman kar yağışı bekleniyor. Hafta sonu ise yağış beklenmiyor.

Oluşması Muhtemel Riskler

Buzlanma - Don Olayı - Ulaşımda Aksamalar - Çığ Tehlikesi
Alınabilir Önlemler

Don Tehlikesi ve Korunma Yöntemleri | Çığ Tehlikesinden Korunma Yöntemleri
Uyarı Yapan Merkez

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Captmehmet, hacimurat, snowserkan, themuslim

Şimdi de Şubatın ilk haftası sonlarına doğru 7 8 şubat tarihini veriyorum bekleyin diyorum bakalım ne olacak. Tablo bozmazsa bu sefer olacak inşallah. Dikkat edin umut tacirliği yapmıyorum yanlış anlaşılmasın tahminlerim kendimi bağlar sadece. İnanmayan inanmaz gördüklerimi yazarım sadece bu sefer geloo gidooo demiyooom sadece tarih veriyom ao nao yamulmazsa sistem bizimdir inşallah.
  Beğenenler:
  • kral, Peugeot

ISelamlar. Kıymetli üstadlarım yarın ve cuma günü için en güncel tahminlerinizi beklemekteyiz. Biz karseverlere sevindirici haberler vermeniz dileğimle. Şimdiden emeğinize ve yüreğinize sağlık.
  Beğenenler:
  • snowserkan

(01-22-2020, 10:59 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-22-2020, 10:41 AM)byarslan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi yarın gece gebze tuzla dolaylari ne etkide KAR alır tahminin ne yönde paylaşır mısın  bir gebzeli olarak KAR görme ihtimalin bu kadar yaklaşması insanı heyecanlandırıyor  Smile

Byarslan, kardeşim, Tuzla ve Marmara'nın doğusunda şartlar, batısına oranla daha iyi görünüyor. İstanbul sanki ikiye bölünüyor. İlginç bir iklimsel özellikler başgöstermeye başladı. Sistemler geliyor, Marmara bölgesinin girişinde girmeyi engelleyici bir perde var gibi. Sistemler genelde orta Karadeniz ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadoluyu kapsayacak şekilde inmekde, sanki ülkemiz bile batı bölgeleri  soğuk sistemlerin zorla uğradığı yerler oldu. Eğer bu kısırdöngü önümüzdeki yıllarda değişmezse yeni ikamet adresim Erzurum, Palandöken sırtları olacak gibi duruyor. Smile Eee ne yapalım sistemler bize gelmezse biz onların gittiği yerlere yerleşmemiz elzemdir... Big Grin eye Spiteful Smile thumbsup

Emin abi o kadar haklısın ki insan tüm ülke KAR Altında buraya neden yağmıyor diye kara kara düşünüyor insan inşaallah eski günlere döneriz her yıl bol bol KAR yağar yoksa senin düşündüğün gibi bizde bol bol KAR yağan yerlere gidicez  Smile  thumbsup
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

(01-22-2020, 01:05 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi de Şubatın ilk haftası sonlarına doğru 7 8 şubat tarihini veriyorum bekleyin diyorum bakalım ne olacak. Tablo bozmazsa bu sefer olacak inşallah. Dikkat edin umut tacirliği yapmıyorum yanlış anlaşılmasın tahminlerim kendimi bağlar sadece. İnanmayan inanmaz gördüklerimi yazarım sadece bu sefer geloo gidooo demiyooom sadece tarih veriyom ao nao yamulmazsa sistem bizimdir inşallah.

Tarantula bey merhaba; öncelikle sizlerin ve diğer üstatların yapmış olduğu tahmin ve analizlerine saygım var vermiş olduğunuz tahmine 18 gün var bu çok uzun bir süre modeller bile 1-2 gün kala okadar çok saçmalıyor tarihleri öteleyip duruyorki siz 7-8 şubat tarihi veriyorsunuz valla helal olsun bence bizleri bukadar tarih aralığı varken kar yağıcak diye ümitlendirip bel bağlamayın derim beni sakın yanlış anlamayın 17-18 gün var bence tahmin tarihlerini zaman biraz yaklaşınca yapsanız bizlerde burada boşuna ümitlenmemiş oluruz saygılar.

(01-22-2020, 01:29 PM)snowözgür Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-22-2020, 01:05 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi de Şubatın ilk haftası sonlarına doğru 7 8 şubat tarihini veriyorum bekleyin diyorum bakalım ne olacak. Tablo bozmazsa bu sefer olacak inşallah. Dikkat edin umut tacirliği yapmıyorum yanlış anlaşılmasın tahminlerim kendimi bağlar sadece. İnanmayan inanmaz gördüklerimi yazarım sadece bu sefer geloo gidooo demiyooom sadece tarih veriyom ao nao yamulmazsa sistem bizimdir inşallah.

Tarantula bey merhaba; öncelikle sizlerin ve diğer üstatların yapmış olduğu tahmin ve analizlerine saygım var vermiş olduğunuz tahmine 18 gün var bu çok uzun bir süre modeller bile 1-2 gün kala okadar çok saçmalıyor tarihleri öteleyip duruyorki siz 7-8 şubat tarihi veriyorsunuz valla helal olsun bence bizleri bukadar tarih aralığı varken kar yağıcak diye ümitlendirip bel bağlamayın derim beni sakın yanlış anlamayın 17-18 gün var bence tahmin tarihlerini zaman biraz yaklaşınca yapsanız bizlerde burada boşuna ümitlenmemiş oluruz saygılar.

Zaten baştan bir konunun netleşmesi gerekiyor:
Hala daha netleşmediğini gördükçe paylaşım yapan uğraşan arkadaşların abilerin canını sıkıyor bu durum
Boyundurluk söz konusu değil bu sitede bunun anlaşılması gerekiyor. Hadi ama itiraf edin ama az ama çok bu tarihlerin bu kadar önceden verilmesi ve o tarihler geldiğinde ama az ama çok bir aksiyon yaşanması bu sitedeki kült topluluğun burada olma sebebi. Bu durumdan rahatsızlık duyduğunu zannetmiyorum çoğu kişinin bu durum yaşanırkenki adrenalin bile birçok kişiye zevk verirken insanların duygularını nasıl yaşıyacağını nasıl düşünmesi gerektiğini yönlendirmek ne benim haddime ne de başkasının. O yüzden bireysel sınırlar içinde kişi istediğini alır yaşar başkasının da sınırına ihlalde bulunamaz bu sitede.

Konuyu Okuyanlar:
15 Ziyaretçi