| |
Tamda bekledigim gibi 23 - 24 ocak sisteminde Istanbulun Anadolu yakasi ve Gebze sansli olacak az da olsa bir ortu gorebilir
Artık kartopu yapacak kadar yağsın razıyım.
Çocuklar her gün başımın etini yiyor. 23-24 Ocak sistemi hafifte olsa örtü yaparsa en azından biraz gönülleri olur. Kendimden geçtim onlar sevinsinler bari.
Beğenenler:
• Burak1980, byarslan, hacimurat, KardanadamEmin, kral, SİNAN, snow41, Snowevren, Snowsedat, sürekavcısı
(01-21-2020, 10:25 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-21-2020, 10:18 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şubat tahmininizi bugün yayınlayacak mısınız Serkan Bey? Yahut yeni başlık açacakmısınız,ona göre uyumayalım bekleyelim Serkan Bey, sitenin hemen hemen ilk takipçilerindenim, öncelikle verdiğiniz emek ve gösterdiğiniz özveri için kendi adıma teşekkür etmek isterim. Bilgi birikimim yorum yapmaya pek müsaade etmiyor bu yüzden sadece takip edip, sevinip üzülmekle geçiriyorum vaktimi sitede genelde. Bir sorum olacak, ay sonu sisteminden umudu tamamen kestik mi? Yeni oluşumları mı takip edip, bekleyeceğiz? Bu vesile ile Emin Bey, Tarantula ve ismini sayamadığım tüm değerli yorumculara da teşekkürümü etmiş olayım. Saygılar.
Emin abi yarın gece gebze tuzla dolaylari ne etkide KAR alır tahminin ne yönde paylaşır mısın bir gebzeli olarak KAR görme ihtimalin bu kadar yaklaşması insanı heyecanlandırıyor
Çevrimiçi тaяaηтυℓa
01-05-2020, 11:07 PM 23 25 ocak sağlam geloo inşallah değişim olmazsa. Sistemim geloo şükürler olsun 3 hafta öncesinden haberini vermiştim mutluluğumu paylaşmak için bu alıntıyı yaptım hoşgörün lütfen.
geloyosaaa ozamannn bizde karşılama hazırlıklarını yaparız allahım yağdır rabbim şu yüzümüzü güldür bizim allahım sana açtım ellerimi gelsin artık şu güzellik
Bu arada hadi bakalım takibe devam 30 Ocak 2 şubat arası diyagramlara bakalım sürpriz olur mu? UFAK da olsa 500 hpa düşüşü beğendim İStanbul sürprizleri sever.
tarantula hocam, "gelooo, geloo" da nereye "geloo"
istanbul'un çatalca, silivri, arnavutköy, tuzla vb uzak ilçelerine kar yağıpta merkeze kar yağmazsa ben buna "istanbul'a kar yağdı" demem.
(01-22-2020, 10:41 AM)byarslan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi yarın gece gebze tuzla dolaylari ne etkide KAR alır tahminin ne yönde paylaşır mısın bir gebzeli olarak KAR görme ihtimalin bu kadar yaklaşması insanı heyecanlandırıyor Byarslan, kardeşim, Tuzla ve Marmara'nın doğusunda şartlar, batısına oranla daha iyi görünüyor. İstanbul sanki ikiye bölünüyor. İlginç bir iklimsel özellikler başgöstermeye başladı. Sistemler geliyor, Marmara bölgesinin girişinde girmeyi engelleyici bir perde var gibi. Sistemler genelde orta Karadeniz ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadoluyu kapsayacak şekilde inmekde, sanki ülkemiz bile batı bölgeleri soğuk sistemlerin zorla uğradığı yerler oldu. Eğer bu kısırdöngü önümüzdeki yıllarda değişmezse yeni ikamet adresim Erzurum, Palandöken sırtları olacak gibi duruyor. Eee ne yapalım sistemler bize gelmezse biz onların gittiği yerlere yerleşmemiz elzemdir...
Ben İstanbula mı gelooo dedim sadece geloo dedim. Scream çığlık atıp durma evlat
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Poyrazkarayel, 17 Ziyaretçi |