| |
Beğenenler:
• adakar, aligungen, AZOR, Beatum, Burak1980, Canberk, Captmehmet, Cino, Ersoy34, hacimurat, KMA76, kral, OfluMevlüt, oguzsoydan, OZCAN, Özgür, Poyraz, Seko, snow41, snowerhan, Snowsedat, snowserkan, sürekavcısı, Yasar34
(01-16-2020, 08:34 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Serkan abi ağzından bal damlıyor(01-16-2020, 08:28 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey bir durum değerlendirmesi yapabilirmisiniz zira sistemin girişini kestirmek mümkün olamadı bugünkü güncellemelerden sonra. Yani kısaca beklediğimiz dev sistemin girişi ve çıkışı hangi tarihlerde olur? sabırla her soruya cevap verdiğiniz için ayrıca teşekkürler...
Beğenenler:
• adakar, Beatum, Bir Dost, Burak1980, Captmehmet, Emreitsa, KardanadamEmin, kartutgunu, KMA76, kral, perga, Poyraz, Snowsedat, snowserkan
5 ocakta 23 25 ocağa dikkat çekmiştim eski mesajlarımdan bulabilirsiniz. Burada tahmin yapılır burası Serkan ustanın yeri tarantula örümceği ağlarını haftalar öncesinden örmeye başlar.
Ecmf akşam güncellemesi
Wxcharts paylaşım 24 Ocak cuma İstanbul kar yağışlı ![]()
Dün karalar bağlayan forum, bu Akşam düğün evi gibi Maşallah
Ay sonu güzel Kar yağışları alacağız İnşallah. Tüm Kar sever arkadaşların sinerjisi yerinde. Ay sonu burada fotoğraf paylaşımları görmek dileğiyle.. herkese selamlar saygılar.
Kar taneleri ne güzel anlatıyor birbirine zarar vermeden de yol almanın mümkün olduğunu. (Mevlana)
Beğenenler:
• adakar, Beatum, Burak1980, Erol Bıldırcın, gunay75, hacimurat, OfluMevlüt, snow41, Snowsedat, snowserkan, sürekavcısı, Xooner
Gfs ve Ecmf arasında 240 saatte epeyi fark var çok batılı inşallah düzelir
![]()
Emin abi once alacagimiz sistem sonrasi azor kendini toparlayabilirmi yani bizim bekledigimiz buyuk sisteme etkisi ne olur cvaplarmisiniz tesekur ederim
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 42 Ziyaretçi |

Ay sonu güzel Kar yağışları alacağız İnşallah. Tüm Kar sever arkadaşların sinerjisi yerinde. Ay sonu burada fotoğraf paylaşımları görmek dileğiyle.. herkese selamlar saygılar.