Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 01-16-2020, 08:20 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

SİBİRYA CANAVARI, ARTIK İPİNİ KOPARMIŞ BURALARA SALDIRIYA HAZIRLANIYOR..
AFET- İ DEVRAN SOĞUK HAVA DALGASI GELİYOR... UNUTULMAYACAK ANILARDA, HAFIZALARDA UZUN YILLAR YERİNİ ALACAK GÖRÜNTÜLER YAŞAMAYA HAZIRMISINIZ? thumbsup thumbsup thumbsup

Böyle gelsin ömür billah unutulmaz!!!

resim

(01-16-2020, 08:46 AM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-16-2020, 02:13 AM)snowerhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-16-2020, 01:57 AM)bokers36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

inşallah... âmiiiin âmiiiin ver yarabbi verde güldür yüzümüzü 

87 de -40 oturmuştu üstümüze inşallah buda otururda gitmez bir ay

-45 lik sistemdi ???

haklısınız hocam ben -40 diye hatırlıyormuşum doğrusu sizin dediğiniz gibi -45 lik sistemmiş ilgili videoyu aşağıya bırakıyorum Allah hayırlısıyla daha uzun soluklusunu nasip eder inşallah âmiiiiin

https://youtu.be/-zNU8GbqBS8?t=43

İŞTE KARSEVERLERİN GURUR TABLOSU.... thumbsup
resim

resim

Serkan Bey bir durum değerlendirmesi yapabilirmisiniz zira sistemin girişini kestirmek mümkün olamadı bugünkü güncellemelerden sonra. Yani kısaca beklediğimiz dev sistemin girişi ve çıkışı hangi tarihlerde olur?
  Beğenenler:
  • Altıgen Buz Kristali

Ao ve nao böyle olacak da 6 ocak gibi bir sistem inmeyecek ha! Allahu Tealanın izniyle o sistem tam Marmaranın kalbine inecek inşallah. 6 ocak sisteminde de 1 hafta önceden faceden fakültedeki hoca arkadaşları uyarmıştım. Uyarı için biraz daha bekliyorum hayırlısıyla geliyor inşallah

(01-16-2020, 08:28 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey bir durum değerlendirmesi yapabilirmisiniz zira sistemin girişini kestirmek mümkün olamadı bugünkü güncellemelerden sonra. Yani kısaca beklediğimiz dev sistemin girişi ve çıkışı hangi tarihlerde olur?

Daha önce 16 Ocak milat tarihtir dedim ve artık geri sayım başladı.

Kademeli olarak düşüşler göreceğiz. 

Bu sistem öncesinde de sistem var ama madem bizim gözümüz efsanede o zaman efsaneyi konuşalım.

Ocak ayı bitmeden 28 Ocak'tan itibaren sistem giriş yapacak.
Uzun bir sürede etkili olacak. minimum. 5 gün

Günesli 

(01-16-2020, 08:34 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-16-2020, 08:28 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey bir durum değerlendirmesi yapabilirmisiniz zira sistemin girişini kestirmek mümkün olamadı bugünkü güncellemelerden sonra. Yani kısaca beklediğimiz dev sistemin girişi ve çıkışı hangi tarihlerde olur?

Bu sistem öncesinde de sistem var ama madem bizim gözümüz efsanede o zaman efsaneyi konuşalım.

Çok teşekkür ederim efendim.

(01-16-2020, 08:36 PM)kral Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Çok teşekkür ederim efendim.

Biz teşekkür ederiz efendim.

Aynen öyle Serkan hocam 16-17 ocak hakikaten milat olacak demiştiniz bu konuda tebrik ederim açıklamanız gayet iyi elinize sağlık tek beklentim sabırla o günlere varıp efsaneyi,Sibirya kaplanını heycanlı heycanlı izleyip yaşarız umarım zaten birçok noktada araştırma yaptım ocak sonu ile şubat başı bu tarz sistem vs beklendiğine işaret ediyordu sizin tahminlerinizi sonuna kadar desteklemiş oluyor hadi bakalım...

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, hacimuratt, 48 Ziyaretçi