Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Bünyamine bakamayın akadaşlar şubatı bile bitirdi gitti ben pek kaale almıyorum burda adı geçmş diye yazdım sizde ursamayın serkan beye güveniyorum.
  Beğenenler:
  • Erol Bıldırcın

Arkadaşlar, değerli KARseverler... Burada hepimiz ortak bir paydayı paylaşmak için bulunuyoruz. Güncellemeleri belirli yerlerden takip ettikçe yeri geliyor üzülüyoruz, yeri geliyor seviniyoruz. Hatta bazen o kadar seviniyoruzki heyecanımızı, sevincimizi içimizde yasıyoruz çoğu kez belkide çoğumuz sadece burada paylaşabiliyoruz doğal olaraktan... Çünkü burası KARseverlerin forumu, burası bizim forumumuz arkaslar bizim. Kimse burada kimsenin moralini bozamaz merak etmeyin. Bunu ben sadece şahsım adına değil buradaki tüm KARsever abilerim ve kardeşlerim adına canı gönülden söylüyorum. Önümüzde Allahın izniyle güzel günlerimiz var bırakalım, görelim ve anı yaşıyalım.sakince, sabırla bekleyerek... Buranın kıymetini hatta ve hatta Serkan Abinin, Emin Abinin, Tarantulanın, Can'ın ve adını sayamadığım bütün tahmincilerimizin kıymetini bilelim. Hepinize bol KARLI günler diliyorum...

bunyamin sürmeli milyonlara hitap ediyor şimdiden çıkıp kesin konuşamaz son 2-3 gün serkan hocamın dediği gibi gelirse sistem oda verir odunu ateşe diye düşünüyorum Smile

Sevgili dostlar artık konuyu kapatalım rica ediyorum, burası bünyamin sürmelinin konuşulacağı bir başlık değil, sizden ricam biz modelleri, sistemleri konuşalım,

İyi geceler, iyi forumlar...

(01-13-2020, 11:21 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün için son kere yazıyorum.

16 Ocak'tan itibaren kademeli düşüşü yaşayacağız.
20 Ocak'tan itibaren Sibirya'dan harekete geçiyor tren.
Ay bitmeden ise 24_26 gibi tren istasyona giriyor ancak freni patladığı için duramıyor.

Haydi bakalım hodri meydan.

İyi geceler...

Freni patlak SIBIRYA EKSPRESI marmaray hattindan istanbula ulasip freni patlak oldugu icin duramayip gebzeye kadar gelecek beklemedeyiz surda 1 hafta kaldi hayirli olsun
  Beğenenler:
  • Burak1980, kral, ThunderSnow

YORUMSUZ......
eye Spiteful Smile thumbsup
resim

free unlimited upload

güncellemer genelde doğulu geliyor karadenize yarıyor kısmen gibi ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

(Son Düzenleme: 01-14-2020, 12:51 AM, Düzenleyen: Bir Dost.)

(01-13-2020, 10:45 PM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-13-2020, 10:24 PM)snowman3434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ecm iyi çıkmadı bence azor çok yattı üstümüze

Yüksek basıncın tepesi gayet iyi kıvrılmış durumda Wink
Dikkat ederseniz de akdenizde izobar kolu da bükülmüş merkezlenmeye hazırlanan bir siklon var orada...

resim

(01-14-2020, 12:26 AM)snowman3434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: güncellemer genelde doğulu geliyor karadenize yarıyor kısmen gibi ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?

Cevabını yukarıda vermemiş miyiz? 
Gayet istediğimiz desen hakim ecmwf de
  Beğenenler:
  • adakar, kral, Poyraz, snowman3434, Snowsedat

şimdi gördüm hocam Smile
  Beğenenler:
  • Bir Dost

Haber siteleri tek tek 20 ocaktan sonra İstanbul kara teslim olacak diye haber yapmaya başladı. Ama hiçbir hava durumu sitesinde kar göremedim. Haber siteleri de burayi takip ediyor bence Smile
  Beğenenler:
  • KMA76, Xooner

Konuyu Okuyanlar:
snow41, 20 Ziyaretçi