| |
Herkes rahat olsun, sistemlerin gelişinde görünen bir sıkıntı yok, herzaman söylemişizdir, görmemiş olanlarınız için birkez daha söyliyelimki, sistemler bir kez görünmeye başladıktan sonra birgörünüp, bir kaybolma sürecine girdiğinde o sistemin varlığına işaret ederki ara sıra kaybolması sistemin gittiği, sönümlendiği anlamına gelmez. Aksine bir sistem var ve gelişine değin bir çok parametreler, veriler, detayları hesaplanarak etkilerinin neler olabileceğiyle ilgili varyasyonların harmanlanmaya çalışıldığının göstergesidir. Sadece modellere bağlı tahminler yapılmıyor, birçok faktör değerlendiriliyor. Atmosfer çözülmesi oldukça güç ve kaotik bir olgudur. Herkes bu olgunun çözünürlüğü için derin uğraşlar versede yanılgılar yinede olabileceği herkesce ve herzaman bilinmesi gereken bir durumdur. Bizler bir tahmin üretip ortaya atmışsak sadece birkaç görüntüye dayanarak bunu yapmayız. Önce görünmeye başlayan sistem için ana fikir nedir, ne değildir, irdelemeye başlarızki bir ışık görmüşsek bunu paylaşmaya kimseden çekinmeyiz.....
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, Captmehmet, Erol Bıldırcın, mehmet karsever, Poyraz, snowmanadnan, Snowsedat, volkan34tr, Xooner, yasinnkrtl
(03-04-2018, 02:36 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cb bulutları onlar.
Bünyamin sürmeli 6 ocak sistemindede çok fazla yağış beklemiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yine böyle bişey söylediyse bayram çok yakındır KARdeşlerim Snowserkanı takibe devam allahın izniyle güzel sağlam bir sistem alırız.tüm tahminci arkadaşlara selam
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Cino, hacimurat, Poyraz, Snowsedat, snowserkan, Snowtime, Xooner
(01-13-2020, 10:12 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Bünyamin de, Ahmet, Mehmet'te Modellerin verdiklerini ve onların diğer parametrelerini inceleyerek bir tahmin yürütüyor. haklısınız Serkan bey malum bu kişiler zaten modellerde son 3 gün kala kesin sonuca göre Tv de konuşmakta kolaysa gelsin 15 gün önceden yorum yapsın bakalım yapabiliyor mu ?
Ben bu işin okulundan 1981 yılında mezun oldum.
Önceside var elbette. Öyle bir sistemin gelip gelmemesiyle geçmişimizi harcayamazlar, harcatmayızda. Güneşi balçıkla sıvayebilen varsa buyursun gelsin.
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, aligungen, Alinuri5, Alp 1903, Altıgen Buz Kristali, AZOR, Bir Dost, bokers36, Burak1980, byarslan, Captmehmet, duman, Ekrem14, Emreitsa,
Valla ben Serkan beyi malum forumdan beri takip ediyorum hava tahmin adına bir fikrimm yok ama öğrenmeye çalışıyorum burdaki yazılarla, hepimizin derdi bı umut kar yagdigini önceden bilmek ve kar görmek . Bilimide bu konuda seviyorum değişik tahmin modeleri ve insanların tecrübelerini izlemek bu konuda bana keyif veriyor uzun vadede tutturmak gerçekten zor iş o yüzden bu işe gönlünü veren ve paylaşan herkese teşekkür ederim.
Karınız bol olsun....
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| snowserkan, 15 Ziyaretçi |