| |
(01-09-2020, 11:20 PM)Ali_Nalbant Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yılbaşı ve Ocak'ta İstanbul'da kar yok dediğimde bilimsel konuş bilimsel verin yoksa konusmayın demiştiniz tekrar söylüyorum MGM de calisan yakınım ben ondan oğrwniyorum ocakta kar yok Yağınca selamımızıda söylersin yakınınına ozaman, tam iyi haberler duyuyoruz derken keyif kaçırmaya çalışılıyor
Evet güzel bir ibretlik örnek olsun diye silmeden paylaştık arkadaşlar. Şimdi bu tarz yorumlarla burada devam etmek daha mı iyi olur sizce? Moderatörler neden siliyor diye soran arkadaşlar sanırım daha iyi anlamışlardır.
Yeri gelmişken de hatırlatayım, mgm verileri kurucu üyesi olduğu ecmwf kısaltma isme sahip avrupa orta vadeli hava tahmin sitesinden almaktadır. Gfs Global yani dünya çapında bir sistem iken benzer özelliklerdeki gfs paralel dediğimiz gefs, icon, gem gibi farklı tahmin site ve verileri de yer almaktadır. Kısa vadede oldukça yakın sonuçlar verebilirler lakin uzun vadede snowserkan'a ihtiyaç duyururlar
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, Emreitsa, Ftherdem, kral, Poyraz, Serhat, snow41, Snowsedat, ThunderSnow
(01-09-2020, 11:20 PM)Ali_Nalbant Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yılbaşı ve Ocak'ta İstanbul'da kar yok dediğimde bilimsel konuş bilimsel verin yoksa konusmayın demiştiniz tekrar söylüyorum MGM de calisan yakınım ben ondan oğrwniyorum ocakta kar yok 24 saat sonrasinda bile yanilirlarken uzun vadede nasil net konusmuslar hayret boyle seylere ben sahsen inanmiyor ve guvenmiyorum bu kisilerin amaclari belli ortaligi bulandirmak moral bozmak ama basaramiyorlar cunku burdakileri tanimiyorlar bizler KARSEVER KAR SEVDALILARIYIZ KIŞ BITMEDEN BİZİM UMUDUMUZ ASLA BITMEZ YAĞSADA YAĞMASADA BU BOYLE BİLİNE
Arkadaş. Biz wow dan niye kactık. 2 senedir hergün snowserkan ı niye 150 kere telefonu güncelliyerek takip ediyoruz. Nalbant gibi kişiler yok diye. Trollemiyorlar diye. Kar yoksa yorum az. Bu sitede. Sadece verilere dayanarak tahmin var. Geçen hafta 1 gün kimse mesaj yazmadı. Meğer arıza varmış. Yemin ediyorum bunalıma girdim ya. Neyse. Tarantula. Kardan adamemin ve SNOWSERKAN ve sayamadığım birçok tahminci On numara insanlarsınız. Düzeyi ve nabzı tam kararında tutuyorsunuz. Teşekkürler. Artık kar yağsın ya. Ama sadece 4 subat da öğledwn sonra 18.00 da 1 saat yağmasın yeter. Thailand a gidiyorum. Benim yokluğumda yağarsa cok üzülürüm. Tabi şaka. Herkeze iyi aksamlar. İyi tahminler. İyi seyirler.
Beğenenler:
• adakar, Captmehmet, hacimurat, KardanadamEmin, kral, Poyraz, Snowsedat, ThunderSnow, Xooner
vay ve Emin abi bende bilmiyordum nickinin grrçek hayattaki işinle alakalı olduğunu
çok şaşırdım ama bu dükkan nerede. istanbulda ise saçma olur bi kayak merkezine yakjn mı ??bu arada engelenen arkadaşa gelince mgm de akrabası mı hrrneyse ocak ayının kapandığını söylüyor eğer 23 ünden sonra beklediğimiz karlı sistem gelmesse bence banlanması yanlış olur sonuçta o da duyduğu bişeyi yazmış. elbette burası bi tahmin evet sistem gelmediği için üzülüyoruz bazen yazmamamız gereken şeyleri yqzıyoruz ama işte 2 3 senedir istediğimiz doğa olayı olmadı mı sonuç bu oluyor malesef ??
Bence banlanması doğru. Verilerle konuşmuyor. Ozaman bende anneannem bu sene kar yağmayacak kestane az ayva hiç dedi kar yağmayacak dedi. diye yorum yazayım. Adamlar emek veriyor sayfa sayfa yazı yazıyor. Bir sürü veri atıyor. Banlayın kardeşim. En doğrusu bu.
OCAKı açık bırakmış arkadaş gaz kaçağı var aman kibrit çakmayın patlar sonra.
(01-09-2020, 11:42 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet güzel bir ibretlik örnek olsun diye silmeden paylaştık arkadaşlar. Şimdi bu tarz yorumlarla burada devam etmek daha mı iyi olur sizce? Moderatörler neden siliyor diye soran arkadaşlar sanırım daha iyi anlamışlardır.Soner karseşim sana özelden msj göndermiştim ulaşıyomu msjım yoksa bendemı sıkıntı var
Nasil ki birileri model paylasip iste geliyor iste su tarafa kaydi yok doguya gitti filan onunda birseyler paylasmasi lazimdi gorsel olarak mesela bende derim ki ocak ayinin 25 inde kar tipi var tesadufende yagdi bu bilmek mi olur tahminci arkadaslar yetkili arkadaslar biryerlerden modelleri bulup paylasiyorlar emek harciyorlar hee herzaman yanilma var ki
Ornek olarak 3 mart 1987 de meteroloji 24 saat oncesinde 4 marta parcali bulutlu hava verirken 4 mart gunu ogle saatlerinde 11 gunluk kar yagisi geldi tarihe gecti ve bunu birebir yasayan biriyim yani kim yagacak diyorsa modellerle kim yagmayacak diyorsada modellerle konussun dogrusu bu yagacak veya yagmayacak demeyenlerde fikri olmayanlarda paylasimlari takip edip yada sorup bilgi alabilirler |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Poyrazkarayel, 25 Ziyaretçi |