| |
(01-07-2020, 09:02 PM)snowman3434 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-07-2020, 08:57 PM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Avrupa yakasından başlayarak değerler kar değerlerine inecek gece saatlerinde kky ve yarın kky ve sırasıyla akşam saatlerinde kar değerlerinde olucak Görsel yağış fazla beklentilik durum yok
Forumumuzda yönetici sayımız az, Emre kardeşim Soner kardeşim ve Burak kardeşim var.
Nacizane ben Sezer ve Sefa kardeşlerim var. Sağolsunlar gönülden canla başla ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Ben hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni üyelerimizden de rica ediyorum. YORMAYIN kardeşlerimi. Kardeşlerimi yoran beni üzer, Sonra çok fena olur benden söylemesi
Dışarıda öyle bir rüzgar varki ayağımı yerden kesecek gibi hissetiriyor
Yanlış oylamadan ben de muzdarip oldum
Şu çarpıyı kaldırma fonksiyonu olmalı bence
(01-07-2020, 10:44 PM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yanlış oylamadan ben de muzdarip oldum gecen gun banada olmustu ozellikle telefondan girince yanlis tercih yapilabiliyor geri alma ozelligi degistirebilme ozelligi olsa iyi olur nasil begeni geri alinabiliyor oyle olsa
![]() Yukarıda resimde gördüğünüz küçük kareye tıklarsanız oylamalar tekrar çıkacaktır ve (X) bastığınız da geri alacaktır.
Olumsuz yorumlardan kaçınalım arkadaşlar. Neticede burası kar severlerin merak ettiği kar yağışlarının olası yağış ve girişlerinin ne zaman olabileceğinin öngörüldüğü bir bilgi sitesi. Şimdi ne yani bilemiyorlar işte oyalayıp bizi kandırıyorlar gibi düşüncelere gark ediliyor da olabilirsiniz. Tabiki de realist olacaksınız. Olumsuz olan yorum ve bilgileri de konuşacaksınız fakat,lakin,ama, ancak unutulmamalıdır ki buradaki tahminciler adı üstünde tahmin yapıyorlar. Bu yaptıkları tahminler tutmazsa yorum, tutarsa analiz olduğunu da unutmamalıyız.
Neyse nerde kaldı bu kar taneleri vallahi camda en değer verdiklerimizi bekler gibi bekler olduk son yıllarda. Allah çok bekletmesin inşallah..
Beğenenler:
• Altıgen Buz Kristali, Burak1980, Göksel, KardanadamEmin, Poyraz, Snowsedat, snowserkan, Xooner
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| aoy, hacimuratt, 23 Ziyaretçi |