Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

modellerin sonuna bakmamak lazim. Çünkü modellerde 6.günden sonra diyagramlar gerçekçi değil ister iyi ister kotu çıksın..bunu belki yüzlerce kez gördük.
  Beğenenler:
  • Alinuri5, snowserkan, snowsnow

Değerli abilerim 6sında kar görebilecek miyiz Avrupa yakası Şişli kısmı olarak havada görsek bile mutlu olacağız eğer 6sında yağmayacaksa en yakın kar değerleri hangi tarihi işaret ediyor teşekkürler..
  Beğenenler:
  • kral

Emin bey sizi tebrik etmek isterim. Cok uzun zamandir (diger forumlardan da) takip ediyorum, bitmek bilmeyen guzel sinerjinizi hic bozmuyorsunuz. Amator tahmincilik budur. Her ne kadar bazi sistemlerde yanilsanizda sinerjiniz bizi mutlu ediyor.
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, snow41

Şuan sultangazi bir yağış var ama kar mi bilemedim yada kar görmek istediğimden mıdır bilemedim

Eps balkanlar şanslı diyor
resim

resim

Sistem zanettik sistemcik çıktılar 2.haftadan itibaren sibiryadan kuvvetli salınımlar bekliyoruz uzun dönem verilerinde bunu tastikler nitelikte
resim
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, SALİH1, Snowsedat

Bu güncellemede büyük ihtimalle siklonu kuzeye tırmandırtacak Wink veya en kötu ihtimalle anadoluya dalacak siklon 
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, snow41, Xooner

Arkadaşlar forumda yaşanan teknik bir aksaklık sebebi ile mesaj atma devre dışı kalmış. Yeni fark ettik. Şuan herşey düzeldi. Bilginize.
SUDAN ADAM

Herkese hayırlı cumalar bol kazançlar.Hayırdır sayfa sessizliğe gömülmüş canlanın biraz yahu.
Serkan Bey önümüzde ki sistem için bir görünüp bir kaybolacak demişti.Umutsuzluğa düşmek yok.
Ha oldu da gelmedi,kapi gibi 10 undan sonra ki sistemimiz var,kaçarı yok o kedi buraya gelecek...Wink
Kar Mutluluktur 
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Snowsedat, ThunderSnow, Xooner

(01-03-2020, 12:36 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar forumda yaşanan teknik bir aksaklık sebebi ile mesaj atma devre dışı kalmış. Yeni fark ettik. Şuan herşey düzeldi. Bilginize.

Mesaj gelmeyince, okuyamayınca boşluğa düştüm. Meğer ne kadar da alışmışız.
Ellerinize sağlık.
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan, ThunderSnow, Xooner

Konuyu Okuyanlar:
Galatasaray1905, pcz2013, 25 Ziyaretçi