| |
modellerin sonuna bakmamak lazim. Çünkü modellerde 6.günden sonra diyagramlar gerçekçi değil ister iyi ister kotu çıksın..bunu belki yüzlerce kez gördük.
Değerli abilerim 6sında kar görebilecek miyiz Avrupa yakası Şişli kısmı olarak havada görsek bile mutlu olacağız eğer 6sında yağmayacaksa en yakın kar değerleri hangi tarihi işaret ediyor teşekkürler..
Emin bey sizi tebrik etmek isterim. Cok uzun zamandir (diger forumlardan da) takip ediyorum, bitmek bilmeyen guzel sinerjinizi hic bozmuyorsunuz. Amator tahmincilik budur. Her ne kadar bazi sistemlerde yanilsanizda sinerjiniz bizi mutlu ediyor.
Şuan sultangazi bir yağış var ama kar mi bilemedim yada kar görmek istediğimden mıdır bilemedim
Sistem zanettik sistemcik çıktılar 2.haftadan itibaren sibiryadan kuvvetli salınımlar bekliyoruz uzun dönem verilerinde bunu tastikler nitelikte
Bu güncellemede büyük ihtimalle siklonu kuzeye tırmandırtacak
veya en kötu ihtimalle anadoluya dalacak siklon
Arkadaşlar forumda yaşanan teknik bir aksaklık sebebi ile mesaj atma devre dışı kalmış. Yeni fark ettik. Şuan herşey düzeldi. Bilginize.
SUDAN ADAM
Beğenenler:
• adakar, Burak1980,
Herkese hayırlı cumalar bol kazançlar.Hayırdır sayfa sessizliğe gömülmüş canlanın biraz yahu.
Serkan Bey önümüzde ki sistem için bir görünüp bir kaybolacak demişti.Umutsuzluğa düşmek yok. Ha oldu da gelmedi,kapi gibi 10 undan sonra ki sistemimiz var,kaçarı yok o kedi buraya gelecek...
Kar Mutluluktur
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Galatasaray1905, pcz2013, 25 Ziyaretçi |

veya en kötu ihtimalle anadoluya dalacak siklon