Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 12-24-2019, 12:29 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

(12-24-2019, 12:19 AM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yıldız tekniğin klimatoloji arşivleriyle bağlantın var mı abim merak ediyorum. Smile
Şaka bir yana eline emeğine yüreğine sağlık...

Rolleyes 
Rica ederim kardeşim.

(12-24-2019, 12:22 AM)Poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu faydalı bilgiler için teşekkür ediyoruz Serkan Abi sayende çok yol katettik. Eline emeğine sağlık.  thumbsup

Rica ederim kardeşim.
Sizlerinde emeğine sağlık.

Gerçekten detaylı anlatımın, konuyu içten yaşaman, değerli verdiğin bilgiler için teşekkürler sn. snowserkan
Başarılarının devamını dilerim..
Bu forumun güzelliği herbirlikte saygı, sevgi olduğu için böyle..

(Son Düzenleme: 12-24-2019, 12:30 AM, Düzenleyen: Snowtime.)

Serkan Bey emeğiniz ve verdiğiniz kıymetli bilgiler için çok teşekkürler.
Kar Mutluluktur 

(Son Düzenleme: 12-24-2019, 12:33 AM, Düzenleyen: snowserkan.)

(12-24-2019, 12:29 AM)Snowsedat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gerçekten detaylı anlatımın, konuyu içten yaşaman, değerli verdiğin bilgiler için teşekkürler sn. snowserkan
Başarılarının devamını dilerim..
Bu forumun güzelliği herbirlikte saygı, sevgi olduğu için böyle..

Eksik olmayın.
Birlikteliğimiz daim olsun inşallah thumbsup

(12-24-2019, 12:29 AM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey emeğiniz ve verdiğiniz kıymetli bilgiler için çok teşekkürler.

Sizler varsanız o bilgiler değer kazanırlar.
Sizlerinde emeğine, yüreğine sağlık.

hocam yılbaşı yani beklentilere girmeyin diyorsunuz..
  Beğenenler:
  • snowserkan

Hasan_iSTANBUL ban yemiş cezalı görünüyor, değerli bir moderatör arkadaşımız, şaşırdım açıkçası sistemsel bir hatamı oldu acaba.
Yanlış anlaşılmasın bana düşmez bunu sorgulamak fakat merak ettim yönetici konumunda düzgün bir arkadaşımız kendisi.
  Beğenenler:
  • ersel candan, sahinok

Serkan abim verdigin bilgiler için çok teşekkür ederim senin sayende gelişiyorum birlikte bol sistemli karlı günlere inşallah.

(12-24-2019, 12:42 AM)JET Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hocam yılbaşı yani beklentilere girmeyin diyorsunuz..

Bu sistemde Kar görebilme ihtimali var.
Ancak hayallerinizdeki o beklediğiniz görüntü yok.
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, ersel candan, gececi, JET, Ömer18, Poyraz, sahinok, snow41

(12-24-2019, 12:44 AM)Snowsedat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hasan_iSTANBUL  ban yemiş cezalı görünüyor, değerli bir moderatör arkadaşımız, şaşırdım açıkçası sistemsel bir hatamı oldu acaba.
Yanlış anlaşılmasın bana düşmez bunu sorgulamak fakat merak ettim yönetici konumunda düzgün bir arkadaşımız kendisi.

Sedat bey hayırlı geceler. Yönetimin aldığı bir karar, saygılar.
  Beğenenler:
  • sahinok, Snowsedat, snowserkan, ThunderSnow, Xooner

(12-24-2019, 12:56 AM)Poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-24-2019, 12:44 AM)Snowsedat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hasan_iSTANBUL  ban yemiş cezalı görünüyor, değerli bir moderatör arkadaşımız, şaşırdım açıkçası sistemsel bir hatamı oldu acaba.

Sedat bey hayırlı geceler. Yönetimin aldığı bir karar, saygılar.

Teşekkürler poyraz kardeşim, anladım. 
Kararlara herzaman saygı duymak lazım.
  Beğenenler:
  • Poyraz, sahinok, snowserkan, ThunderSnow, Xooner

Konuyu Okuyanlar:
coskunnkartal, 25 Ziyaretçi