Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Bulutlu 

(12-19-2019, 10:47 AM)karlıkış Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-19-2019, 10:37 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu heveslenmeyin kelimesini şahsım adına çok itici buluyorum. Burda kimse çocuklar gibi birşeylere heves etme gibi bir ortam içinde değiliz, lütfen üsluplara dikkat ediniz. Forumda genelde herkes belli ve olgun yaş ortalamalarında ve butür cümleler kurulmasına memnun olacağını düşünmüyorum. Çok biliyorsanız olumsuz fikirlerinizi belgelere dayalı olarak izah etmelisiniz. Birçok verilen emeklere iki kelimeyle yok böyle olmayacak diye kısa cümleler kurup verilen emekleri baltalamamalısınız.. Zaten burada ufak ufak kim ne söylemeye çalıştığı şimdiye kadarki yaptıkları beğeni ve açıklamalarıyla kendini belli ediyorsada naçizane tavsiyem buradaki güzel haberlere susamış üyelerede haksızlık yapılmamalı diyorum..( Anlıyan anlamıştır.) Neyse konumuza dönersek, yılbaşı sistemi şimdilik bir takım olumsuz, yani worteksin inmesine engel teşkil eden azorun yeterli yükselmemesi ve basınç dizimlerindeki dengesizlik süreci baltalasada bu süreçte sistem enazından havadada olsa (şuanki görüntüye göre) KAR ihtimalini veriyor, ancak bu seferde yağış sıkıntısı olacak gibi görünsede yağış durumları son ana değin belli olmaz, artabilirde..Biz yinede bu yılbaşı sistemini takipteyiz... thumbsup     http://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/...-300.png?0     http://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/...-312.png?0

heveslenmeyin demedim, size değildi sözüm, heveslenmemeli dedim, o da benim fikrim. istediğim kelimeyi kullanırım. sizin kelimeye yüklediğiniz anlam beni bağlamaz. ve heveslenmek evet, boşuna olduğu zaman hayalkırıklığı yaratır. bu olumsuzluk değil gerçekçi olmaktır. 10 gün kala bile olsa bütün diyagramlar mutabık kalırsa kutlarız hep beraber. onun dışında temkinli olmak her zaman iyidir Smile ne demişler; bir bulutla kış olmaz, bir çiçekle bahar gelmez...

İNŞALLAHH

Emin Bey'in söz konusu kar olduğundaki hassasiyetini göz ardı etmemek gerekir. Kesinlikle kimse yanlış bir şey demek istemiyor, bu net. Lakin dediğim gibi Emin Abi bu konuda oldukça hassas, bu nedenle öyle bir yazı yazmış olmalı. Ümitlerimizi her zaman taze tuttuğu için Emin Bey'e, temkinli ve gerçekçi tahminler için de karlıkış ve ersel candan'a teşekkür ediyorum. Zannediyorum sıkıntı yoktur. Saygılar.

ben cok heveslenıyorum kar yağışı mutluluk hormonu tetıkler butün zorlukara rağmen herkes mutlu olur sızler hıc gördünüzmü kar yağdığı zaman suratsız ınsanlar olduğunu KAR YAĞIŞINI SEVMEYEN INSANLARIN RUH HALLERI BOZUK INSANLARDIR KEŞKE 9 AY KAR YAĞSA

kar mutluluk olmazı mı yaa.hiç unutmam küçükken bir dişim ağrıyor bir dişim ağrıyor.anam dediki dışarıda kar yağıyor.vallahı bende ne diş ağrısı kaldı ne bişey artık ne olduysa vücutta ben deliriyorum ama sevinçten.hiç unutmam.

Kar sevmeyen insanin burda isi olmaz, kar sevgisi tarif edilmez bir mutluluktur, ve acik soyleyim manyakliktir , yoksa koca koca adamlarin burada olup haftalar oncesinden kar beklemesin baska bir aciklamasi olabilir mi Smile

Bu arada Cumartesi ve Pazar günleri İstanbul basta olmak üzere Marmarada LODOS fırtınası bekleniyor cumartesi günü 80 km ye kadar çıkabilecek olan fırtına pazar günü şiddetini artırarak İstanbul ve Marmara genelinde 100 km ye kadar çıkması bekleniyor ağaç devrilmeleri catı uçmaları direk devrilmesi ve hepsinden önemlisi baca zehirlenmelerine dikkat pazar gününden itibaren İstanbul ve çevresinde aralıklarla 5 gün yagıs var
  Beğenenler:
  • Burak1980, gececi, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

ERSEL KARDEŞIM 60 YAŞINDAYIM AYNI DUYGULARI BESLIYORUM ICIMIZDEKI O COCUKLUK DUYGULARI HIC BITMIYOR IST O KIŞLARII GÖRDÜKTEN INSAN BIRAZ ÜZÜLÜYOR AMA BEKLETIMIZ HIC BITMIYOR O YÜZDEN ÖMRÜMÜZ YETERSE BOLUDAN EV KIRALILARINA BAKIYORUM COCUKLAR BIRAZ BÜYÜSÜN GIDECEĞIM BURADAN HEPINIZI SEVIYORUM SALICAKLA KALIN KAR SEVDALILARI

GEM ve CFS, yılbaşı sistemi için ısrarlı, şu durumda demek oluyorki halen maç ortada...GFS az sonra güncellemesini tamamlar onada bakarız.... thumbsup      
resim

resim

Evet GFS'de diğer modellere uyum sağlıyor, yani YILBAŞI SİSTEMİ GELİYORRRRRR..... thumbsup thumbsup thumbsup     http://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/...-264.png?6

Gfs İyi gidiyor emin bey tabi bu en soğuk çıktı da olabilir diyagrama bakmak lazım diyagram çıksın ortalama -5 - 8 arasına gelirse bu iş tamamdır

Konuyu Okuyanlar:
Özgür, 43 Ziyaretçi