Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(Son Düzenleme: 12-18-2019, 02:00 PM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

Ha gayret GFS, biraz daha zorlarsan olacak... Big Grin eye    http://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/...-240.png?6 http://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/...-312.png?6 http://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/...-336.png?6

Oglen gfsyi begemedim, soguklar yetersiz bu hali bile kiyilara kar yapmaz, ki bu bile 10 takla atacak ve ne hale gelecek bakalim. Oglen diyagrami cikmadi ama sabah iyi dedigimiz ciktida ortalama -5,-8 arasi a gelmeden acele etmeyin derim, modelden ziyada diyagrami takip edin

bumyamın gene uğursuz agzını acmış kar yok dıyor bırde sevınıyor
  Beğenenler:
  • AZOR, Poyraz

Cfsye bakmayin diye bosuna demiyorum daha 12 sinde kutbu indiryordu simdi -8 bile girmiyor tamamen tutarsiz verimsiz bir model 

resim
resim
  Beğenenler:
  • Burak1980, gececi, Hasan_iSTANBUL, Poyraz, Snowsedat

(12-18-2019, 02:58 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Cfsye bakmayin diye bosuna demiyorum daha 12 sinde kutbu indiryordu simdi -8 bile girmiyor tamamen tutarsiz verimsiz bir model 

resim
resim

sana katılıyorum bu kadar oynak ve tutarsız olunmaz
  Beğenenler:
  • ersel candan

(Son Düzenleme: 12-18-2019, 03:57 PM, Düzenleyen: ThunderSnow.)

dıyorkı ugursuz adam sıbıryada soğuklar  jet akımlar sayesınde bıze gelen soğuk tabakayı  avrupaya yolluyor  ancak azor  batı avrupada  oturursa  ocak ayında belkı dıyor serkan bey konuda ne dıyor bır fıkrını alsak ıyı olur

NOT: Üslubunuza dikkat edin.

Adam ugurlu olunca sistem mi geliyor Big Grin adam gordugunu soyluyor ugursuzlukla ne alaksi var videosunu 2 sayfa once koydum 25 bir salinim ve yil basi yine bir salinim ihtimali var ama bi istanbula ve kiyilara kar yapmaz diyor ki mevcut tabloda zaten buna benzer bi sinoptikte, ocak ayinda daha guclu bir sistem olabilir diyo

Serkan beyde zaten 20 sin sonrasi atmosfer degisecek 6-8 ocak guclu bir atak alacagiz diyor

anlatırken zevkten dört köşe oluyor

(Son Düzenleme: 12-18-2019, 03:34 PM, Düzenleyen: Snowtime.)

Arkadaşlar; Bünyamin Sürmeli ile ilgili yorumları artık buraya taşımasak iyi olur.Beyefendi belli ki kar yağışını pek sevmiyor ve şehre külfet olarak görüyor.En ufak bir hareket gördüğünde "Kar mar yok yağmayacak" diyor.Kaldı ki defalarca yanıldığına hepimiz sahit olmuşuzdur.Kendi akademik kariyerine saygımız olmasına rağmen,boşverin yanılacaksakta biz kendi içimizde yanılalım.
Her zaman dediğimiz gibi biz zaten kar yağışını senelik günlere böldüğumüzde çok ufak bir pay ile kovalayan kar sevdalıları olarak, ufakta olsa ihtimaller dahilinde sevinmeyi tercih ettiğimiz için buradayız.Yoksa 365 günün 100 gününü karlı geçirsek zaten sorun değil isteyen istediğini desin.Maksimum yıllara göre orantıladığımizda karlı gün sayısı15 günü buluyor,bulmuyor.
Açıkçası benim tek rehberim bu forumda yazılanlar.Oldu da Allah taktir etmedi canımız sağolsun deyip önümüzdeki sisteme bakarız.Uzun lafın kısası benim kar sevmeyenlere tahammülüm yok.
Boşverin o ne demiş bu ne demiş diye moralinizi de bozmayın.İnanın bana bu forumda başta Serkan Bey olmak üzere,tv de gördüklerinizden daha yetenekli insanlar var.
Demin de dediğim gibi, yağmadı mı kar? Boşverin biz kendi içimizde yanılmış olalım.

Sağlıkla kalınWink
Kar Mutluluktur 

snomtıme şiir gıbı yazmışsın teşekkürler
  Beğenenler:
  • hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Snowtime

Konuyu Okuyanlar:
31 Ziyaretçi