Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Aslında Bünyaminin beklentisi Serkan beye paralel, yılbaşına kadar Serkan beyde kar beklemiyor, oda 6-8 arası bekliyor, bünyaminde ocak ilk 15 günde atak olabilir diyor.

bumyamıne uyuz oluyorum bırakın o adamı bırşeyden anladığı yok yuardakı harıtalar yalanmı söyluyor ocak ayın 11 nıne kadar kar yokmuş kar yağacak dıye ödü kopuyor
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Hasan_iSTANBUL, Poyraz

(12-17-2019, 09:19 AM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Gfs bu hali ile sistemi adriyatik denizine indirir Emin hocam

Ersel KARdeş, o sonuç daha belli değil, maç şimdilik ortada gibi görünsede bize evrileceğini düşünüyorum. Ona bakarsan dün nerdeyse yazı getirmişti, bugünde böyle ise yarın ne olur, bekleyip görelim. Smile thumbsup

(Son Düzenleme: 12-17-2019, 10:02 AM, Düzenleyen: KardanadamEmin.)

(12-17-2019, 09:37 AM)josefmartinez Adlı Kullanıcıdan Alıntı: emin bey sizin tahmininiz tutarsa şayet CNN de siz çıkın :Big Grin     adam bu işin ilmini okumuş bünyamin den daha iyi bilecek haliniz yok herhalde :p

Kimseyle yarıştığımız yok, sizde anlaşılan kafayı benim tahminlerime takmışsınız, sonuçta amatör ve profoyonellerin hepsininde yaptığı aynı şey, yani adıüstünde tahmin değilmi? kimin neyi bileceğini önce ALLAH, sonrasında bizlerin tahminleri diyelim, ve bekleyip görelim... eye Smile thumbsup

Bakınızki diyagramlar maçın hala bizden yana olduğunu söylüyor...( yani ben uydurmuyorum, uyduruyorsa veriler uyduruyordur, böyle biline...bizde rüyaya yatarak tahmin yapmıyoruz, veriler neyi söylerse, bidiklerimiz kadarıyla onu yorumluyoruz..... Bye   )     http://old.wetterzentrale.de/pics/MT8_Istanbul_ens.png

(12-17-2019, 09:37 AM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aslında Bünyaminin beklentisi Serkan beye paralel, yılbaşına kadar Serkan beyde kar beklemiyor, oda 6-8 arası bekliyor, bünyaminde ocak ilk 15 günde atak olabilir diyor.

Ama Ocak ayı için 1-2 günlük bir sistem olabilir diyor. Oysa ki biz blokaj ve belki art arda sistemler olabilir diyoruz. Bünyamin mecburen temkinli konuşuyor, aslında beni de rahatsız etmiyor. Efendi, saygılı bir adam. Benim sorunum yok onunla ama sözlerine de çok itibar edemiyorum. Anlatmak istediğim bu. Hoş, itibar ediyor olsak burada olmazdık Smile

Tepemizdeki bu büyük balığı yakalayamazsak, inanınki kanım donar...şunu unutmayalımki heran herşey olabilir..... thumbsup thumbsup           http://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/...-348.png?0
  Beğenenler:
  • adakar, AZOR, Burak1980, gececi, Poyraz, snow41, Snowsedat, snowserkan

(12-17-2019, 10:00 AM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-17-2019, 09:37 AM)josefmartinez Adlı Kullanıcıdan Alıntı: emin bey sizin tahmininiz tutarsa şayet CNN de siz çıkın :Big Grin     adam bu işin ilmini okumuş bünyamin den daha iyi bilecek haliniz yok herhalde :p

Kimseyle yarıştığımız yok, sizde anlaşılan kafayı benim tahminlerime takmışsınız, sonuçta amatör ve profoyonellerin hepsininde yaptığı aynı şey, yani adıüstünde tahmin değilmi? kimin neyi bileceğini önce ALLAH, sonrasında bizlerin tahminleri diyelim, ve bekleyip görelim... eye Smile thumbsup

emin bey estafurullah sadece latife yaptım merakla bekliyorum paylaşımlarınızı ve tahminlerinizi amatör ruh olarak gönül vermişsiniz bu işe takdir ediyorum
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, Snowsedat, snowserkan

ve bu arada emin bey maalesef kuzey afrika önümüzdeki en büyük engel kuzef afrika üzerindeki sistem o büyük balığın bize inmesine engel oluyor veee sabahki veriler ışığında maalesef Sad
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

(12-17-2019, 11:06 AM)josefmartinez Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ve bu arada emin bey maalesef kuzey afrika önümüzdeki en büyük engel kuzef afrika üzerindeki sistem o büyük balığın bize inmesine engel oluyor veee sabahki veriler ışığında maalesef Sad

Şimdilik tek sıkıntı İspanya üzerindeki alçak basınçlarki onlar defolduğunda sistem cepte olacak...olurmu? OLUR.... Smile thumbsup
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Ftherdem, Snowsedat, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
Akın, Özgür, taboo1, 15 Ziyaretçi