| |
Merhaba emin bey sizi ve diğer tahminci arkadaşları senelerdir takip ediyorum.yanlis anlamazsanız eklediğiniz görsellere kusa da olsa izah yazabilir mısınız? Ben pek anlamıyorum haritadan bu haliyle soğuk olur kk olur kar vb.
(12-16-2019, 10:34 PM)osmankarsever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba emin bey sizi ve diğer tahminci arkadaşları senelerdir takip ediyorum.yanlis anlamazsanız eklediğiniz görsellere kusa da olsa izah yazabilir mısınız? Ben pek anlamıyorum haritadan bu haliyle soğuk olur kk olur kar vb. Gördüğünüz o görselerddki mavilikler ve yeşilikler yağmur morlar kar yağışı bu sistem bugünkü verilerle İstanbul'da yağmur var 24-27 aralık arası .....sonrasında daha güçlü bir sistem beklentimiz var
Her şey yolunda giderse Anadolu yakası E-5 hattı boyunca örtü miktarı ne olur acaba? Aralık sonu beklenilen sistem için soruyorum.
(12-16-2019, 11:07 PM)mirhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(12-16-2019, 10:51 PM)Msobrc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Her şey yolunda giderse Anadolu yakası E-5 hattı boyunca örtü miktarı ne olur acaba? Aralık sonu beklenilen sistem için soruyorum. Tahmin soruyorum sadece?
Hafta ortasında Önümüzdeki günlere ilişkin en olası ihtimali bizden duyacaksınız.
Bizim beklediğimiz asıl bomba Ocak ilk haftasının hemen sonrasında (Ocak 7-8-9) gibi
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Alp 1903, Altıgen Buz Kristali, AZOR, Burak1980, Captmehmet,
![]() İnşallah Serkan Bey. Verdiğiniz zaman dilimi,yakın tarihteki efsane sistem sınıfına girebilecek 2 sene önceki kar yağışının yıldönümüne tekabül ediyor.Şiddetini ne olup biteceğini Allah bilir.Bizler burada sizler sayesinde,ihtimalleri ve heyecanını hep beraber yaşamak maksadıyla birlikteyiz zaten. Not:Arkadaşlar bu arada gündüz yazamadım.Mesajlarda; büyük harf kullanımına ve imla kurallarına elinizden geldiğince uymaya çalışmanızı rica ederiz. Herkese hayırlı geceler dilerim. Kar Mutluluktur
Beğenenler:
• 3uZgibi, Altıgen Buz Kristali, AZOR, Burak1980, burakrpc,
(12-16-2019, 10:34 PM)osmankarsever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba emin bey sizi ve diğer tahminci arkadaşları senelerdir takip ediyorum.yanlis anlamazsanız eklediğiniz görsellere kusa da olsa izah yazabilir mısınız? Ben pek anlamıyorum haritadan bu haliyle soğuk olur kk olur kar vb. Tabiiki Osman bey.. ..
(12-16-2019, 11:31 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hafta ortasında Önümüzdeki günlere ilişkin en olası ihtimali bizden duyacaksınız. Serkan bey haftalar onceden yaptiginiz tahminde bir sasma yok ki bundan sonrada olacagini sasmiyorum guzel haberler veriyorsunuz inanin sizin paylasimlarinizi hergun merakla bekliyor takip ediyorum
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, taboo1, 22 Ziyaretçi |