Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Bu zamanın istanbullu karseverleri yanlış zamane insanları..1890-1940 lı yıllarda yaşamalılardı..öyle 3-5 cme tav olmak mı varmış..Ekimde kasımda onların işi..Esas kışın haber vericileri..kurtların hemen arka bahçelerde dolaştığı kışlar..Ki 1929 kışında Levente Mecidiyeköye kurtların indiği anlatılır Cengiz Kahramanın kitabında..tabi ekmek bulamamakta var..

Gfs güncellemelerinde sistemler bir görünüp bir kayboluyor  merak etmeyin tarih yaklaştıkça  çoşkumuz artacaktır uzun vadede daha başarılı olan eps sistemi iyi görmüş 
resim
resim

SSMF Modelide iyi görmüş aslında.Smile

resim

https://snowserkan.com/forum/showthread....6#pid25986

(12-16-2019, 03:41 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SSMF Modelide iyi görmüş aslında.Smile

resim

https://snowserkan.com/forum/showthread....6#pid25986
hey maşallahhh çoşmuşlar mübareeek :Big Grin Big Grin
  Beğenenler:
  • Msobrc, Poyraz

Gelsin artık şu 3G (Gar-Gış-Gıyamet). Smile Dışarıda ince ceket bile fazla geliyor..
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Poyraz, Snowsedat, snowserkan

Bizimkisi bir aşk hikayesi.

Diyagram süper.

http://old.wetterzentrale.de/pics/MT8_Istanbul_ens.png

Geçen haftadan beri bu döngünün 23 ünden sonra değişeceğini söylemiştim burada o zamanlar daha modeller emeklemiyordu bile. Serkan dostum da ay sonu şartların lehimize döneceğini ifade etmişti nitekim. Gelelim sadede nao ve ao gerçekten çok hoş nazar değmesin zira inişli çıkışlı ao nao aksiyonun dibi demek az sabır bu mevsimde bu kadar anormal havaların sonu da anormal bitebilir bunu unutmayın derim.
  Beğenenler:
  • Burak1980, Captmehmet, hacimurat, Poyraz, sahinok, Snowsedat, taboo

(12-16-2019, 09:28 PM)тaяaηтυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçen haftadan beri bu döngünün 23 ünden sonra değişeceğini söylemiştim burada o zamanlar daha modeller emeklemiyordu bile. Serkan dostum da ay sonu şartların lehimize döneceğini ifade etmişti nitekim. Gelelim sadede nao ve ao gerçekten çok hoş nazar değmesin zira inişli çıkışlı ao nao aksiyonun dibi demek az sabır bu mevsimde bu kadar anormal havaların sonu da anormal bitebilir bunu unutmayın derim.

Aynende dediginiz gibi ayin 22 sinde pazar gunu yagis giris yapiyor tebrikler
  Beğenenler:
  • Burak1980

(Son Düzenleme: 12-16-2019, 09:41 PM, Düzenleyen: тaяaηтυℓa.)

"12-09-2019, 05:18 PM

16 17 aralıktan itibaren ao da nao da paralellik arzetmeye başladılar bu tablo değişmezse sistem cepte diyebiliriz 23 25 aralık tarihlerinde sistem bize inebilir. "

Ao ve nao okumaları yapıyorum yıllardır o kadar olsun tebrik için teşekkürler ama işimiz bu bizim 2008 den beri arif üstadın yanında dura dura bugünlere geldik çok şükür Ali esin benim idolümdür şimdiye kadar tanıdığım en tutarlı tahmincidir. Amatörde de Ariften sonra Serkan birkaç kişi daha var tabii gerisi fasa fiso benim için.
  Beğenenler:
  • ahmetcengiz, AZOR, Burak1980, Snowsedat, Xooner

Burada sistem derken kardan bahsetmiyorum patternin bizim lehimize değişmesinden bahsediyorum unutulmasın.

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, 20 Ziyaretçi