| |
Daha modeller cok takla atar , ay sonu sistemi 20 aralikta netlesir diye dusunuyorum, sadece yakin donemde yagisimiz kusa donuyor ona uzuluyorum.
CFS- GEFS' UZUN vadede ne kadar güvenebiliriz acaba ? bazen bende ikilemde kalıyorum
(12-11-2019, 04:38 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Daha modeller cok takla atar , ay sonu sistemi 20 aralikta netlesir diye dusunuyorum, sadece yakin donemde yagisimiz kusa donuyor ona uzuluyorum. Pazartesi herşeyi daha derinden , daha net görebiliriz...yağışlarda daha şimdiden belli olmaz o en sonki iş...
(12-11-2019, 04:38 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Daha modeller cok takla atar , ay sonu sistemi 20 aralikta netlesir diye dusunuyorum, sadece yakin donemde yagisimiz kusa donuyor ona uzuluyorum. Zaten asıl üzücü yanıda bu 15 gün önceden dev gibi görünüyor yaklaştıkça eriyip gidiyor bize kırıntıları kalıyor keşke tersi olsa etkisiz görünse gün yaklaştıkça güçlense inşallah bu görünenler öyle olur
Diyagramlar aysonuna hazırmıyız diye sorar gibi, ne dersiniz hazırmıyız? Asıl pazartesiden sonra, salı, çarşamba gibi bakmak lazım o zaman daha net bakılır......
Emin abi umutsuzlukların içinde kar toplayan güneş gibi parlıyorsun enerjine sinerjine hayranım yıllardır kar yüzü görmedik bir sene daha beklersek kalpten gideriz forumumuzun değerli üstadlarda yeşil ışığı yaktı Allahın izniyle o sene bu sene
Eeee bosuna Kardanadam demiyoruz Emin bey herzaman umutlu herzaman sistemlerden onceden haberdar eden degerli bir arkadasimiz herkesin umudunun bittigi yerde Emin bey olsun Serkan bey olsun umutlari yesertiyor guzel haberler veriyorlar
Beğenenler:
• adakar, Altıgen Buz Kristali, Babazilla, Captmehmet,
(12-11-2019, 05:32 PM)Babazilla Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abi umutsuzlukların içinde kar toplayan güneş gibi parlıyorsun enerjine sinerjine hayranım yıllardır kar yüzü görmedik bir sene daha beklersek kalpten gideriz forumumuzun değerli üstadlarda yeşil ışığı yaktı Allahın izniyle o sene bu sene Babazilla, hayat başlıbaşına bir umuttur zaten, o olmadan yaşamın ne tadı olurki? Hani derler ya umut fakirin ekmeğidir, işte onsuzda olmuyor. Hepimiz KAR açlığı yaşamaktayız, onu bulabilmek için şekilden şekile giriyoruz, ama yinede yılmak yok, ne diyorduk? Osene bu sene...
Beğenenler:
• Babazilla, Captmehmet, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| BABA, 49 Ziyaretçi |