Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Emin bey ilk SİBİRYA EKSPRESİ istanbula ulastiktan sonra bizi unutma Gebzeyede yollarsan seviniriz

(12-06-2019, 09:27 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey ilk  SİBİRYA EKSPRESİ istanbula ulastiktan sonra bizi unutma Gebzeyede yollarsan seviniriz

Ahmet bey aysonuna doğru istasyonda yerinizi alıp beklemeye başlayın. Smile thumbsup

Hep bekliyoruz gozumuz yollarda

Herşey gönlümüzce olsun.

Hiçbir canlının zarar görmediği, bilakis insanı, ağacı, kuşu, börtü böceği, toprağı, suyu ile tabiatın faydasına bol ve bereketli kar yağışları nasip etsin inşallah Rabbim.

Bu dedikleriniz yüzde kaç ihtimalle olur? En son 2016'da Aydosta kızakla kaymıştım bu senede olur mu? Smile

Allahım sen İstanbul'a beyaz gelinliği nasip et rabbim..
  Beğenenler:
  • AZOR, Hasan_iSTANBUL, Poyraz

(12-06-2019, 11:17 PM)Msobrc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu dedikleriniz yüzde kaç ihtimalle olur? En son 2016'da Aydosta kızakla kaymıştım bu senede olur mu? Smile

Ayın 22 sine kadar fazla beklenti yok gibi sürpriz olurmu hava bu napacağı belli olmaz 22 sonra göreceklerimizi bende heyecanla bekliyorum ama şu var bugünkü veriler uzun soluklu soğukları işaret ediyor 1 haftaya ilk verileri paylaşmaya başlarız inşallah
240 saatte toplam yağış
resim

herkese merhaba arkadaşlar bol kar yagıslı sezon geçirmemiz dileğiyle ..

Yeni haftada hava İstanbulun Anadolu yakası ve Gebzede hafif yağışlı pazartesi salı yagıs yok Çarşambadan itibaren haftasonuda dahil yağmur var sıcaklıklar 13-14 lerde olacak

resim
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, KardanadamEmin, Poyraz

resim

Yarın ki yağış miktarı zaten pazartesi salı yagıs beklenmiyor
  Beğenenler:
  • Burak1980, Poyraz

Konuyu Okuyanlar:
efe90, sirgalton, snowserkan, 82 Ziyaretçi