| |
Gfsye inanma gfssiz kalma
![]() 4 araligi takip edelim hem yagis hem soguma oldukca iyi duruyor, bakalim ecmwf ne verecek? Yakini kurtaralim uzun vadeye bakariz
Beğenenler:
• adakar, ahmetcengiz, Burak1980, gececi, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, kral, Poyraz, snow41, snowserkan
(11-27-2019, 07:38 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11-27-2019, 07:31 PM)snow41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey bende sizi yillardir takip ediyorum hep diyorum haftalar onceden hatta 1 ay kadar onceden resmen nokta hedef tutan tahmin ve paylasimlariniz oluyor bu konuda sizi her zaman takdir etmisimdir ediyorumda elinize emeginize saglik Tesekkurler Serkan bey
Ecmf akşam güncellemesi
Dünkü gibi gelmedi ama ilerisi içinde güzel şeyler vaad ediyor https://images.meteociel.fr/im/9293/anim_sqh3.gif https://images.meteociel.fr/im/5929/anim_kwy8.gif
Beğenenler:
• adakar,
Arkadaslar böyle trol adamlar oldu ve olmayada devam edecektir. Kendisi hakkında gereken işlem ivedilikle yapılmıştır.
(11-28-2019, 12:28 AM)Poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaslar böyle trol adamlar oldu ve olmayada devam edecektir. Kendisi hakkında gereken işlem ivedilikle yapılmıştır. Emre kardeşim (x) telefonun gazabına geldi : ![]() Müdahale için tebrikler, Havalar hareketlendikçe bu tarz olayları fazlasıyla göreceğiz, aramıza sırf huzur bozmaya gelenler geldikleri yere gidecekler, Bir şeyler öğrenmek isteyenler, sistem heyacanını yaşamak isteyenlerde her zaman burada huzurlu olacaklar, Herkese iyi forumlar..
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Burak1980,
(11-28-2019, 12:28 AM)Poyraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaslar böyle trol adamlar oldu ve olmayada devam edecektir. Kendisi hakkında gereken işlem ivedilikle yapılmıştır. Eline sağlık kardeşim bu günde biri aynı tarz yazmak istedi mesajını sildim sadece ama bu tarz yorumlara seninde dediğin gibi bizim forumda yer yok kimse kusura bakmasın devam eden olursa hesabı silinecektir bu böyle bilinsin lütfen..
Beğenenler:
• adakar, Burak1980,
Bu arada cok yakında foruma heyecan katacak bir kaç sürprizimiz olucak bizi izlemeye devam edin lütfen..
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Burak1980,
Buarada aklıma gelmişken burada emek var diyoruz ya arkadaşlar onu boşa söylemiyorum şuan saat gecenin 2 si olmuş ve 3 yönetici forumun işleyişiyle uğraşıyor tahminci arkadaşlar gece güncellemesini takip ediyor yani kısacası burada yapılan tahminler büyük özveri ile hazırlanıyor lütfen sizlerden istirham ediyorum olumsuz yorum yaparken bu dediklerimide dikkate almayı unutmayın lütfen..
Beğenenler:
• adakar, AZOR, Burak1980, Deniz00,
Beğenenler:
• Burak1980,
Modellerin bir aybaşında bir ay ortasında sürekli sinyalini verdiği soğuk sistemlerde İstanbulda havada bile olsa ilk kar yağışını görme ihtimalimiz olması bile insanı mutlu ediyor.
Beğenenler:
• AZOR, Burak1980, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| hacimuratt, 45 Ziyaretçi |