Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Emin abim niye bende seni eski formdanda takip ediyodum sozum yanlis anlasildiysa ozur dilerim ama amacim oyle degildi anlatsam uzun surer biliyosun wowuuu...yoksa her abim baş taci ben fazla yazmam abim biliyosun uzun lafin kisasi sevgilim gelecek gök yuzunden evliyim ama sevgilimde var sevgilimin oldugunu eşimde biliyor...
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

Pazartesi gunu kuzey ege ve marmarada lodos var 40 - 60 km hizda ve lodosa bagli olarak kiyi ege ve marmaranin batisinda kirklareli edirne çanakkale balikesir pazartesi sali yagis alacak diger yerler acik

(11-02-2019, 02:30 AM)Alinuri5 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin abim niye bende seni eski formdanda takip ediyodum sozum yanlis anlasildiysa ozur dilerim ama amacim oyle degildi anlatsam uzun surer biliyosun wowuuu...yoksa her abim baş taci ben fazla yazmam abim biliyosun uzun lafin kisasi sevgilim gelecek gök yuzunden evliyim ama sevgilimde var sevgilimin oldugunu eşimde biliyor...

Alinuri5 kardeşim, mevzu yanlış anlamak değil, sadece yansıtmada yanlış cümle kurulmasında sıkıntı oldu. Demem oki; Snowserkan, gerisi yalan cümlesi hoş olmadı. Serkan KARdeşimiz için verilen övgüler yerinde ve buna kimsenin bir diyeceği yoktur, burası tamamda Gerisi Yalan cümlesi, ben dahil diğer tüm tahmin yapan yada yapmaya çalışan, emek sahibi, işini, gücünü bırakıp burada karınca, kararınca birşeyler yazmaya,insanlara faydalı olabilmeye gerek bilimsel, modellerle, verilerle, dünyaca bilinen, tanınmış sitelerin bilgilendirmelerini gerek görsel modellemelere bakarak, ki burada olabilecek tutarsızlıklar bizlere mal edilemezki, gerek tahminlerdeki başarı oranlarının yüksek seviyelerde olduğu birçok kurumların görsellerini takipederek, gerekse tecrübeleriyle foruma katkıda bulunmaya efor sarfeden insanları yalancılıkla itham etmiş olmanız doğru olmadı, sıkıntıda burada oldu zaten. Burada insanlar diğer sitelerde olduğu gibi karmaşa, kaos, laf sokma, küçümseme, alay etme gibi insanları bezdirici ortamdan uzak, herkesin hemen hemen birbirine saygılı, mutena, incitmekten, kırmaktan imtina eden saygıdeğer insanların birarada olduğu sıcak ve hoş bir forum niteliğini kazanmıştır. Bu sebeble yazacaklarımıza dikkat etmeli, forumun saygınlığına ve elit ortamına uygun yorumlar yapmaya özen göstermek burayı dahada ileri seviyelere taşıyacaktır diye düşünüyorum....Bilmem anlatabildimmi?......

Emin bey ve Hasan bey güzel müzik ve güzel görüntüler paylaşmışsınız.

İnşallah bulunduğumuz coğrafyalar da Kar'dan nasibini alır da gerçeğini yaşarız bu görsellerin.

Bu da benden gelsin.

Karda ormanlı bir yolda araba yolculuğu ve Enya'nın sesi Smile

https://www.youtube.com/watch?v=iMyo8I8AKmY

(11-02-2019, 10:29 AM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey ve Hasan bey güzel müzik ve güzel görüntüler paylaşmışsınız.

İnşallah bulunduğumuz coğrafyalar da Kar'dan nasibini alır da gerçeğini yaşarız bu görsellerin.

Bu da benden gelsin.

InsaAllah Engin bey tüm temennimiz o yönde.
Paylaşımız güzel olmuş teşekkür ederim..
  Beğenenler:
  • Burak1980, Enginist, KardanadamEmin, Poyraz, Snowsedat

Son dakika... Erzurum güne kar sürprizi ile uyardı http://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-da...i-41365042

(11-02-2019, 10:29 AM)Enginist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin bey ve Hasan bey güzel müzik ve güzel görüntüler paylaşmışsınız.

Bu da benden gelsin.

Engin bey, güzel bir paylaşım olmuş, teşekkürler.... thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, Enginist, gececi, Hasan_iSTANBUL, Poyraz, Snowsedat

Gercekten güzel olmuş inşallah birgün bizlerde böyle bir manzara görürüz
  Beğenenler:
  • Burak1980, Enginist, gececi, Hasan_iSTANBUL, Poyraz, Snowsedat

Arkadaşlar konu başlığında direk kişiyi övme mevzularını geçelim lütfen.

Evet kişi hakkında olumlu fikirler beyan etmede sakınca yok ancak bunu daha ileriye taşımayalım.

Foruma emek veren ve bizleri takip etme kararını veren herkes kıymetlidir ve övgüye mazhardır.

Ben herkese teşekkür ediyorum.

Emin dostum da çok değerli ve kar sevdasıyla çok kıymetlidir.

Keza Azor(Erdoğan) , ersel candan da, snow41, Dolunay, Xooner(Soner) ve ismini sayamadığım tüm emek veren kim varsa baş tacıdır.

Birbirimize değer veriyorsak ve ortak hedefler doğrultusunda hareket ediyorsak biz bir bütünüz demektir. Bir parçanın eksikliği bütünü bozar ve biz hiç birimiz bunu istemeyiz değilimi?

Hepiniz kıymetli, değerli ve övgüye mazharsınız.

Haftaya istanbul adına tam bir bahar havası olacak gibi. 5 Kasım tarihlerinde yağmur geçişleri (etkili değil), 6 Kasım tarihinde de en yüksek sıcaklığı alacağız.
Sonra artık kombileri yakmaya hazır olun Smile

resim

resim

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, coskunnkartal, Galatasaray1905, zerensefa, 120 Ziyaretçi