| |
Beğenenler:
• adakar, Burak1980, gececi, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Olyosmanli,
Istanbul ve Gebze bu gece ve yarin dikkat kuvvetli saganak ve gece saatlerinden itibaren 70 km ye cikabilecek kuvvetli poyraz var sicaklik yarinda 7 - 8 derece birden dusecek 12 derecelere kadar inecek
Beğenenler:
• Burak1980,
Genel bir kış tahmini yapmıştım.
Bir kaç gün içinde ise; Kasım 15-30 tarihinden başlayarak Mart ayıda dahil olmak üzere Aralık - Mart arasını 15 günlük dilimlere bölerek, tek tek değerlendireceğim. Kış hakkında kafalarda ki soru işaretlerini sileceğiz. Nokta koymak çoğu zaman iyidir. Soru işaretleri ise bilinmeyenlerin sayısını çoğaltacak yeni soru işaretleri üretecektir.
Beğenenler:
• adakar, Alinuri5, Alp 1903, AZOR, Burak1980, Hasan_iSTANBUL,
Fatih-Çapa'da maşallah 5 dakikadır iyi yağmur yağıyor. Sıcaklık 14.4 derece.
Merhaba kıymetli forum arkadaşlarım merak ettiğim bir husus var affınıza sığınarak sormak istiyorum kısaca bu hususu ; verdiğimiz beğenileri geri alıp tekrar beğeniyi eklersek ve bunu defalarca yaparsak verdiğimiz beğeni sayımız artıyor mu yerinde mi kalıyor ? Bunu merak ettim konu dışı meşgul ettiğim için tekrar hoş görünüze sığınıyorum ve teşekkür ediyorum..
(11-01-2019, 12:39 AM)gececi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba kıymetli forum arkadaşlarım merak ettiğim bir husus var affınıza sığınarak sormak istiyorum kısaca bu hususu ; verdiğimiz beğenileri geri alıp tekrar beğeniyi eklersek ve bunu defalarca yaparsak verdiğimiz beğeni sayımız artıyor mu yerinde mi kalıyor ? Bunu merak ettim konu dışı meşgul ettiğim için tekrar hoş görünüze sığınıyorum ve teşekkür ediyorum.. Merhaba, Yerinde kalır artmaz.
Serkan bey ilgi alakanız için teşekkür ederim bütün forum a mutlu ve bol karlı bir kış diliyorum inşallah herşey gönlümüzden geçtiği gibi olur bizleri bilgilendirmek için gecesini gündüzüne katan herkese ayrı ayrı da teşekkür etmeyi borç biliyorum iyiki varsınız .. Saygılarımla...
(11-01-2019, 01:03 AM)gececi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey ilgi alakanız için teşekkür ederim bütün forum a mutlu ve bol karlı bir kış diliyorum inşallah herşey gönlümüzden geçtiği gibi olur bizleri bilgilendirmek için gecesini gündüzüne katan herkese ayrı ayrı da teşekkür etmeyi borç biliyorum iyiki varsınız .. Saygılarımla... Rica ederim. Bu arada 16-17 Kasım gibi yurdumuza giriş yapması muhtemel kuvvetli bir sistem işareti var. Bir kaç gün daha geçsin bu sistem ile ilgili konu açabilirim. Sistemin gücü sıcaklıkları İstanbul'da 10c nin altına çekebilecek kuvvette gibi duruyor. Trakyada Kırklareli, Edirne Yurdun iç kesimlerine ve kuzeyde Bolu, Kastamonu, Karabük gibi illerimize KAR bırakabilecek potansiyel taşıyor. Biraz daha netleşmesini bekliyorum.
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, AZOR, Burak1980, Captmehmet, |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 3uZgibi, afyonlumuzaffer03, coskunnkartal, Poyrazkarayel, 95 Ziyaretçi |