Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

Sohbet - Muhabbet....

Serkan Bey misyonerler bastı siteyi Smile

resim

percy french poems

(07-16-2019, 07:56 PM)sahinok Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Bey misyonerler bastı siteyi Smile

resim

percy french poems

Google işte ne yaptığı hiç belli olmuyor. Big Grin  Reklamın sağ üst kısmında yer alan X tuşuna basıp bu tür reklamları bir daha gösterme derseniz bir daha karşınıza çıkacağını düşünmüyorum.  Ski
SUDAN ADAM
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, Ömer18, Poyraz, sahinok

Serkan bey özel mesajıma cevap lütfen

(08-29-2019, 10:58 PM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan bey özel mesajıma cevap lütfen

Söylentiler kısmen doğru, Hastalık doğruydu bir müddet uğraştım.
Taklitler asıllarını yaşatır ama bazıları taklit etmeyi de beceremediler.

Laleli işi? Onur dan mı duymuştun? O İş olmadı yani şu an yok.
Ataköyde de değilim. 

Nerede olduğumu sorma sakın.Smile 

Bak bir daha ÖM İle laf almaya çalışırsan kelleni uçururum senin. Dash

Üstat saygılar yerini de öğrendim merak etme İstanbul'dasın

(Son Düzenleme: 08-29-2019, 11:37 PM, Düzenleyen: snowserkan.)

(08-29-2019, 11:23 PM)TaяaηTυℓa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstat saygılar yerini de öğrendim merak etme İstanbul'dasın

Bak bu pazar Kadıköydeyim.
Fenerbahçe Hamsispor maçı var.

Stad yetkililerinden bir ricada bulun anons için. anons etsinler beni  Tongue

Ayağa kalkıp buradayım demeyen, el etmeyen nağmerttir. Bye
  Beğenenler:
  • AZOR, Hasan_iSTANBUL, ThunderSnow

Arkadaşlar bu arada ps4,xbox gibi konsollarda veya bilgisayarda oyun oynayan dostlar varsa buradan fikir alışverişi,öneri veya yardımlaşma yapabiliriz.
Ben mesela kendimi bildim bileli video oyunlarına tutkuluyum.Zamanında commodore 64,amiga 500 vs derken şu yaşıma geldim hala vakit buldukça konsolda oyun oynarım.Benim için terapi ve kafa dağıtma gibi oluyor.Özellikle futbol tutkunuyum.Her sene fifa ve pes i alırım.Bunun yanında yarış oyunları ozellikle ralliler özel ilgi alanımWink
Bu aralar benim kızdan pek fırsat bulamasamda Wink fifa ve pes in 2020 versiyonlarını bekliyorum.
Kar Mutluluktur 
  Beğenenler:
  • AZOR, Hasan_iSTANBUL, ThunderSnow

Fifa 20 nin demosu bugün yayınlandı.Denemek isteyen arkadaşlar ücretsiz indirebilirler.Bu sene ilk defa sokak futbolu modu olan volta var.Kısada olsa deneme imkanım oldu bana eski tadı malesef vermedi.
Sanırım bu sene pes 2020 üzerinden devam edeceğim.Daha gerçekçi bir futbol deneyimi sunuyor.Örnek videoları youtube üzerinden de izleyip fikir sahibi olabilirsiniz.
Kar Mutluluktur 
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, ThunderSnow

(Son Düzenleme: 09-27-2019, 04:36 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

Türk Telekon bu aksaklıkların giderilmesi ve böyle bir durumun bir daha yaşanmaması için açıklama yapması gerekirken..
Abonelerine sus payı vermeyi yeğlemiş.. Smile 

resim
  Beğenenler:
  • Burak1980, ThunderSnow

HAYIRLI AKŞAMLAR......      https://scontent.fada1-5.fna.fbcdn.net/v...e=5DFE877D
  Beğenenler:
  • adakar, Burak1980, Hasan_iSTANBUL, Poyraz, snow41, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
5 Ziyaretçi