Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Avcılarda da sabahtan beri yağıyor ama sürekli azaladığı için ne araba üstü ne çatı tutan yer yok bu yağan kar boşa harcanıyomuş gibi hissediyorum içim acıyo birikiip bi anda boşalsaydı keşke Smile
  Beğenenler:
  • Primavera

Bagcilarda inceden yağıyor sadece görsel oda az ?

(Son Düzenleme: 02-23-2019, 04:30 PM, Düzenleyen: Primavera.)

Ne olursa olsun... Sarıyer-Maslak-Levent hattı arasında resmen kar yağıyor! Hiçbir şey olmamış gibi de susmak istemedim:/ havada görmek bile keyif sonuçta bizim için... yağmurdan, lodostan iyidir
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Hasan_iSTANBUL

(Son Düzenleme: 02-23-2019, 04:34 PM, Düzenleyen: Primavera.)

(02-23-2019, 04:27 PM)joeblack Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Avcılarda da sabahtan beri yağıyor ama sürekli azaladığı için ne araba üstü ne çatı tutan yer yok bu yağan kar boşa harcanıyomuş gibi hissediyorum içim acıyo birikiip bi anda boşalsaydı keşke Smile

En kötüsü de o ya zatenSmile yazık oldu boşluğa yağıyor diye çaresizce izlemek

(02-23-2019, 03:50 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar maalesef Hasan Bey'in de bahsettiği gibi Pendik, Gebze gibi ilçeler bu sistemde şanssız konumda. İstanbul tarihi yarımada da şanssız. Haritada Silivri'den Esenyurt'a, oradan da Bağcılar'a çizgi çizin. Kuzeyi şanslı, güneyi şanssız. Kuzeyinde yaşayanlar(Başakşehir, Arnavutköy gibi) gece uyumayacaklar Smile Bu arada yanlış anlaşılmasın şanssız yerlere kar yağacak ama birikim sıkıntılı. Nil Hanım Maşukiye sormuştu sanırım, benim gördüğüm kadarıyla onu da uykusuz bir gece bekliyor Wink

Ayrıntılı bilgin için teşekkür ederiz KARdeşim.. thumbsup
  Beğenenler:
  • Xooner

Primavera, size bu gece uyku yok Wink
  Beğenenler:
  • Primavera

Kagithane de suan firtinali kar var

(02-23-2019, 04:46 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Primavera, size bu gece uyku yok Wink

Haydi inşallah Tongue darısı herkesin başına, forum olarak alışığız vampir gibi uykusuz kalmalara zaten Big Grin
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, Xooner

(Son Düzenleme: 02-23-2019, 04:55 PM, Düzenleyen: Hasan_iSTANBUL.)

Gaziosmanpaşada şuan yağış tipi şeklini aldı sizleri akşama KARtopu oynamaya bekliyorum banana Big Grin Ski
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, Primavera, Xooner

(Son Düzenleme: 02-23-2019, 05:07 PM, Düzenleyen: Xooner.)

(02-23-2019, 04:24 PM)Bir Dost Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ukmo 24 saat ve sonrasını diğer modellerden farklı öngörmüş. İtalyan denizindeki siklonun ne kadar soğuğu vakumlayacağı önem kazanıyor bu soğuğun istikrarı için 

Rüzgarın kuvvetini kaybetmemesi de soğuk yetersiz kaldığından çok önemli.
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

Konuyu Okuyanlar:
42 Ziyaretçi