| |
(02-26-2018, 01:26 AM)Arazburak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En önemli soru Serkan hocam çarşamba sabah saatlerinden. İtibaren rüzgar karayele. Çevirir mi . Siz kaç gibi cevirmesiini bekliyorsunuz. Şayet ne kadar erken çevirirse örtü o kadar fazlalaşır ki bu öğrenci. Arkadaşlara fazlası ile yarar Dostum sistem' de bir uzama yok. Cuma gunu icin dek sartlari uygun olursa anca dek. Ki sicaklik sinirda kaliyor o yuzden sanmiyorum cuma gunune uzamasini. Olumlu degisimler olabilir ancak uzama olmaz diye dusunuyorum. Yaklasik 13-14 saatlik bir sistem bu.
(02-26-2018, 01:47 AM)samet1929 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-26-2018, 01:26 AM)Arazburak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En önemli soru Serkan hocam çarşamba sabah saatlerinden. İtibaren rüzgar karayele. Çevirir mi . Siz kaç gibi cevirmesiini bekliyorsunuz. Şayet ne kadar erken çevirirse örtü o kadar fazlalaşır ki bu öğrenci. Arkadaşlara fazlası ile yarar Şimdi şöyle gece güncellemesi için 2 martta sıcaklık verirken soğuğun hızlı gitmemesi adına soğuğun süresi uzadı anlamında dedim. Gönül ister ki haftayi kar olarak alalım ama..
Anladim, keske daha guzel ve uzun soluklu sistem alabilseydik ama bu da basimizin taci oldu artik. Kotu bir kisa bu kisa soluklu sistem bile ilac gibi.
Ecmf diyagrami sicak cikti. Butun yagis kar bile alabiliriz. Takibe devam.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| coskunnkartal, 22 Ziyaretçi |

he bide sistem süresi uzattı 2 mart cuma da göz kırpıyor diyagram önemli ama.

" />