| |
ECMWF' nin sadece bu güncellemede sistemin yönünü bozması, sistemin kaybolacağı anlamına gelmemeli, öğleyin veya gece GFS ve bu akşamki ECMWF güncellemesi beklenilmeli...Hemen panik yapılmamalı...
Bu forumda 3 tip insan var...1.ci tip ılıkçılar dediğimiz gerçekten kar sevdası ile yakından uzaktan ilgisi olmayan diğer forumlarda yazan buraya laf sokmak moral bozmak için giren tipler..
2.ci tip karsevdalısı fakat modellerden yıllarca yediği kazık ve hayalkırıklıkları sonrası son dakikaya kadar temkini elden bırakmamayı ögrenen tipler..Ben kendimi bu katagoriye koyuyorum. 3.tip....karsevdalısı, ve daha duygusal davranan modellerdeki sadece iyi hareketleri gözönune alan bozulmalar olduğunda kabullenmek istemeyen tipler.. 2. ve 3.tipler arasıra çatıssada hepsi karmanyağı olduğu icin bu forum hepimizin sonucta kar yağarsa herseyi unuturuz. 1.tiplerin ise gercekten bu forumda yerleri yok ve onları dikkate almaya değmez..
Bu sistemde yamuk yaparsa finlandiyaya iltica için gerekli girişimlere başlıyorum
Şu kısır döngüyü bir türlü atlamıyoruz ne hikmetse.Herşey Allah dan sabirla beklemekden başka çaremiz yok.
Daha önce çevreme defalarca kar geliyor diyip sonra alay konusu olduğum için bu sefer bu konuya fazla girmedim ama tam da bugün itibarı ile "kar geliyor hazırlanın" diyecektim ki yine vaz geçtim
(02-20-2019, 10:03 AM)sevimlican1903 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan abi comak sokan ne soğuk neden bir anda balkanlara yöneldi? Kardeşim merhaba, Kuzeyden salınan soğuk oldukça Kuvvetli ve hemen buna tepki olarak güçlenen bir yüksek basınç var. Zaten kuzeye yönelen bir Azor vardı fakat bu soğuğa merkezlenen bir yüksek de var. Soğukları batıya yönlendiren bu yüksek basınç. Direniyor ve izobarlar batıya doğru şekilleniyor. Soğuğun rotası tamda bize aslında ama YB mukavemet gösteriyor.
Dünde yazdım en kötü senaryo iyon denizi civarında tepki siklon oluşması olur diye.
Ve en kötüye doğru bir gidiş görünüyor. Gün içinde araştırıp neler olabileceği hakkında yazarım. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Galatasaray1905, pcz2013, 27 Ziyaretçi |

moraller 0