| |
Arkadaşlar madem sistem kesin diyoruz bir lafımda şu bize sene başından beri siteye üye olup trolluk yapan küfür eden haysiyetsizlere olsun.
Biliyorum ki şuanda çeşitli isimlerde farklı farklı üyelik almış ve kulağınızın üstüne yatıp sistemin kötü olmasını bekliyorsunuz.. Ama bu sefer farklı birşey yapıp size önceden mesajı ben atayım istedim.. Şimdi bu yazacaklarımı bu siteye girip tadının bozulmasını isteyenler varya hani buradan laf taşıyıp bazılarına şirin gözükmek için hareket edenler. Burada bu kardeşlik ruhu bu dostane sohbet ve muhabbet ortamı olduktan sonra istediğiniz kadar çomak sokmaya çalışın artık bundan sonra buradan alacağınız en güzel hediye Paket paket ''Kına'' olacaktır bilginiz olsun...
serkan agbi sorum.daha var gem gfs icon dogulu emwcf ukmo batili sistme 5 kaldi daglar kadar fark var senin gorusunce hangi model kazanacak bide samsun icin nekadar kar aliriz tsklr agbi simdiden
Serkan kardeşimden karınca kararınca öğrendiğim ve datalardan çıkardığım tahminler doğrultusunda benim kişisel fikrim;siklon kaynaklı bir kar yağışımız olacak(şu an ki verilere göre yaklaşık 20 cm).Ancaaaak asıl güzellik karadeniz den gelecek olan DEK lerle olacak .Eğer soğuma değerleri yüzümüze gülerse İstanbul için çok daha yüksek santimlerden bahsediyor olacağız.Ben 87 kışını net olarak yaşayanlardanım.Herhangi bir veriye dayanmadan içimden gelen bir hisle sanki gelecek olan sistemler dizisi (eğer beklediğim gibi gelirse) yaş itibarıyla artık puslanmış olan gözümde canlandırmakda zorluk çektiğim o muhteşem mart ayının yerini alarak yarınalarımda daha taze mükemmel anılardı detirtecek bana.Belki biraz ütopik oldu ama içimden böyle demek ,bu kelimeleri yazmak geldi.Bu umudumu da sizlerle paylaşmak istedim.
(02-18-2019, 11:54 PM)samsunlu55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: serkan agbi sorum.daha var gem gfs icon dogulu emwcf ukmo batili sistme 5 kaldi daglar kadar fark var senin gorusunce hangi model kazanacak bide samsun icin nekadar kar aliriz tsklr agbi simdiden Sistemin sinoptik haritası, aşağıda paylaştığım linkteki görüntü ile çok benzerlik gösterecek. Tüm modellerin bu şekile evrilmesini bekliyorum. https://www.meteociel.fr/modeles/archive...on=&mode=0 |
| Konuyu Okuyanlar: |
| Kerimoglu, 27 Ziyaretçi |