Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

İnşallah degişime uğramaz emin abi yaw
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

Hasan Bey, ben forumun delisi olarak 3 hafta önce meşaleyi yaktım.Sizlerde ateş etmeye başlayın.Sinerjiyi tavan yapalımSmile
Kar Mutluluktur 
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Snowsedat

(02-18-2019, 10:04 PM)Hasan_iSTANBUL Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin KARdeşim ateş edelimmi ne diyorsun..Smile

Hasan KARdeşim, hele bir yarınıda görelim ondan sonra durumda olumsuz bir değişme olmazsa ateş değil roketatar kullanırız...hatta f 16 lıları bile uçururuz.. Spiteful Smile thumbsup
  Beğenenler:
  • allergy, hacimurat, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat

Ateş edin ya, elinizi korkak alıştırmayın.
Kaç cm bekliyorsunuz?

30 cm yetmiyor mu? Smile

Tek tek isminizi telaffuz etmek istesem arada birinizi unuturum diye yazmadım yanlış anlamayın ama geçeli gündüzlü tahmin yapan içindeki sevgiyi hasreti Kar sevdasını bizlerle paylaşmak için vakit harcayan ilk haberi verebilmek adına can atan ve gönülden tahmin yapan tüm dostlarıma selam olsun sizlerin hakkı ödenmez emekleriniz için tüm forum üyeleri adına teşekkürü bir borç bilirim hakkınızı helal edin dostlar iyiki varsınız.

(02-18-2019, 10:11 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hasan Bey, ben forumun delisi olarak 3 hafta önce meşaleyi yaktım.Sizlerde ateş etmeye başlayın.Sinerjiyi tavan yapalımSmile

Bi yarınıda bekle, baktın yine durum süper, bırak meşaleyi mahalleni bile, hatta yeniden Roma'yı bile yak KARdeşim.. eye Spiteful Smile thumbsup

(02-18-2019, 10:12 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ateş edin ya, elinizi korkak alıştırmayın.
Kaç cm bekliyorsunuz?

30 cm yetmiyor mu? Smile

Usta sen dersinde yetmezmi Smile
ates ates ates ates ates

(02-18-2019, 10:10 PM)Ali_Nalbant Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnşallah degişime uğramaz emin abi yaw

Merak etme Ali KARdes, bana güven gerisini merak etme sen.... Spiteful Smile thumbsup
  Beğenenler:
  • karlıgece, Snowsedat

(02-18-2019, 10:14 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(02-18-2019, 10:11 PM)Snowtime Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hasan Bey, ben forumun delisi olarak 3 hafta önce meşaleyi yaktım.Sizlerde ateş etmeye başlayın.Sinerjiyi tavan yapalımSmile

Bi yarınıda bekle, baktın yine durum süper, bırak meşaleyi mahalleni bile, hatta yeniden Roma'yı bile yak KARdeşim.. eye Spiteful Smile thumbsup

Yarın ola hayrola diyelim ozaman..
Birde gece güncellemesi ne bakalım oda böyle çıkar KARdesim insaAllah..
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin, Snowsedat, snowserkan, Snowtime

(02-18-2019, 10:12 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ateş edin ya, elinizi korkak alıştırmayın.
Kaç cm bekliyorsunuz?

30 cm yetmiyor mu? Smile

Bu kadar açlıktan sonra 30 cm az olur, gel şunu kıyılarda bile 30 yapalım, gerisi 1m ye yakın olabilir Serkancım.... Smile Spiteful eye
  Beğenenler:
  • hacimurat, Hasan_iSTANBUL, sahinok, snow41, Snowsedat

Konuyu Okuyanlar:
aoy, 39 Ziyaretçi