Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Bingöl’de bir ay kaldım. Tam 5 kez en az yağanı 30 cm olmak üzere kar yağışı gördüm. İnanın İstanbul’a yağacak bir tek 10 cm ondan çok daha heyecanlı, keyifli ve mutluluk verici. İstanbul’a yağacak 10 cm’i bilmek de Bingöle yağacak bir metreyi bilmekten bin kat daha zor.
  Beğenenler:
  • AZOR, Burak1980, ersel candan, KardanadamEmin, Snowsedat

(02-08-2019, 09:39 PM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bingöl’de bir ay kaldım. Tam 5 kez en az yağanı 30 cm olmak üzere kar yağışı gördüm. İnanın İstanbul’a yağacak bir tek 10 cm ondan çok daha heyecanlı, keyifli ve mutluluk verici. İstanbul’a yağacak 10 cm’i bilmek de Bingöle yağacak bir metreyi bilmekten bin kat daha zor.

Mükemmel bir tesbit olmuş, altına imzamı atarım...bu böyle biline... thumbsup
  Beğenenler:
  • Burak1980, ersel candan, Hasan_iSTANBUL, Snowsedat, Xooner

(Son Düzenleme: 02-08-2019, 09:48 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Geliyoooorrr  ates ates ates

Ecmf akşam güncellemesi  ates ates
resim
resim

Ecmf akşam güncellemesi -10
resim

(Son Düzenleme: 02-08-2019, 10:07 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Ecmf akşam güncellemesi 
Pazartesiye kadar bu verilerdeki soğukları bir tık daha artırabilirsek kafamızdaki soru işaretlerini atacağız sınırda gidiyoruz 
resim
  Beğenenler:
  • Burak1980, Hasan_iSTANBUL, snow41, Snowsedat

Balkanlardan bizim sınıra gelince geçemiyor soğuklar marmaranın girisinde duvar var sanki neden böyle oluyor Serkan abi?
  Beğenenler:
  • Ömer18

Güncel ao nao verilerine göre 20 sinden sonra da sağlam soğuklar olabilir gibi zira diyagramlara ufaktan yansımaya başladı takipte kalalım ondan öncesi 13 ünden itibaren de güçlenme eğilimi olan soğuklar söz konusu İstanbul için kky ve kar ihtimali her geçen gün artmakta. Bu kış bitmeden sürprizler olacak gibi hayırlısı Mevladan dua edelim de efsane 87 yi yeniden yaşayalım bir gece ansızın gelebilir kim bilir? Allah bilir.
  Beğenenler:
  • adakar, bokers36, Burak1980, Snowsedat, Xooner

(Son Düzenleme: 02-08-2019, 11:21 PM, Düzenleyen: AZOR.)

Ecmf kar haritası  ates ates ates
İnç le ölçülüyodu dimi bu  aaaa cm mişş Big Grin
resim
  Beğenenler:
  • Burak1980, ersel candan, Hasan_iSTANBUL, Ömer18, Serko, Xooner

Haritada inch yok cm haritası bu Azor kardeş dikkatlice bakamadın sanırım heyecandan Smile

Konuyu Okuyanlar:
Kerimoglu, 21 Ziyaretçi