| |
(01-12-2019, 11:00 AM)Xooner Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-12-2019, 10:08 AM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Suan kar kovalamimiz lazim kisin en hareketli donemine girdik, Sabahki tum modellerde yine yb sorunu gordum bu sistemde sinir bir sistem olacak gibi duruyor, ocak ikici yarisi icin modellerde ben soguma anlaminda sinyal goremiyorum diyagramlar iyi degil umarim ocagi 2-3 kiytirik sistemle kaybedip isi subata birakmayiz Bana gore Martta yagan kardan hayir gelmez mart efsaneleri 30 yilda bir geliyor , soguk tarafta kaliyoruz yagisimiz guzel ama soguma yeterli gelmiyor bir turlu ocak ayinin son haftasi belki diyagramlarin gormedigi bir atak olabilir , ama ocagi kesinlikle ortu yapacak bir sistem almadan kapatmamaliyiz yazik olur. Bu arada oglen guncellemesi istanbul icin kar miktarini arttirmis
Beğenenler:
• Burak1980, Emirsiyahbeyaz, Hasan_iSTANBUL, mehmet karsever, Nil.Trabzon,
(01-12-2019, 01:50 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-12-2019, 01:32 PM)ersel candan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bana gore Martta yagan kardan hayir gelmez mart efsaneleri 30 yilda bir geliyor , Mesaj alindi Alıntı:gunay75 Dogrudur hem sabah hem aksam kar gecisleri var ozellikle anadolu yakasinda umarim bozmaz artik
15 Ocak salı günü sabah saatlerinden itibaren İstanbul'un tamamında Kar yağışları görülecek.
Kuvvetli Yıldız-karayel 50 km yer yer üzeri ile başlayacak kar yağışı. sıcaklıklar modellerin gösterdiğinden dahada aşağılarda olacaktır. Yağışın süresine bağlı olarak örtüde olacak. Yıldız-Karayel rüzgarının üst seviyedeki şartları yer seviyesine hızlıca çektiğini biliyoruz. 21-25 Ocak arasında yine bir sistem var. Hareketi nereye ve ne şiddette olacak bunu bu gece yada yarın değerlendireceğiz.
(01-12-2019, 02:15 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 15 Ocak salı günü sabah saatlerinden itibaren İstanbul'un tamamında Kar yağışları görülecek. Serkan beyin yazisi asagida asagida kalmasin diye alinti yapiyorum gfs her sabah attigi kazigi atmasa sali gunu efefsane bir kar alabilirdik bir gunde olsa co guzel birikim olabilirdi ufak bi degisiklik olsa genede olabilir Goruntude anadolu yakasi sansli olmak uzere ortu yapacak potansiyel var halen
Akşam ve geceye uzanan saatlerde KAR Olabilir.
Belirttiğim seviyelerde Enverziyon (Sıcaklık terselmesi) var. Bunu rüzgar hareketlerinden de anlayabilirsiniz. ![]() ![]()
Herkese selam değerli kar sevdalıları. Bu gece yarısı kısa sürede olsa yoğun kar yağışı görme ihtimalimiz var. Kartal Samandıra tarafındayım sulu kar yağıyor. Araç camından seçiliyor sıcaklık 2.8 derece, dewpoint 1.5
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, 129 Ziyaretçi |