| |
Konu istanbul konusu değil mi?Ben istanbul konusunda baska bolgelerle ilgili yorum goruyorum.15 16 istanbul ne olucak diye merak eden biri ilgilennez baska bolgelerle arkadaslar.
MGM uzun vadeli tahminlerinde 2,3 ve 4. Haftalari mevsim normalleri uzerinde gostermis, umarim yanilmislardir :/
MGM' ye göre İstanbu'da Salı günü karla karışık yağmur, çarşamba günü de şiddetli olmasa da kar var.
Dilerim bu sefer lehimize bir sürpriz olur ve kıyılar dahil örtü görürüz. Sistem kısa diyoruz ama hiç olmamasından iyidir. Serkan beyin de 15 Ocak sistemi hakkında yorumunu merakla bekliyoruz. Bakalım Mevla ne takdir edecek. Beklemedeyiz. Sabreden derviş muradına ermiş sözünün hakkını alırız inşallah.
En az dizlerime kadar derinlikte kar'da bata çıka yürümek, yuvarlanmak, bir yokuş bulup ilkel yöntemlerle kaymak, yatıp vücudumun şeklini çıkarmak istiyorum
![]() Abanta, Uludağ'a, Kartepe'ye giderek bu hayalimi gerçekleştirebilirim -ki her kış en az bir sefer giderim- ama ben bunu evimin önünde, sokağımda, mahallemde, İstanbulumda yaşamak istiyorum. Beyaz gelinliğin tüm güzelliği ile her türlü kusuru örttüğü İstanbul'a kar çok yakışıyor. Çöp konteyner'i bile sanat eserine dönüşüyor kar yağınca Saçmalıyorsam kusuruma bakmayın ama çok özledim arkadaşlar. Kar'lı günler.
Beğenenler:
• Burak1980, Captmehmet,
Sakarya enson 2002 2003 2004 yıllarında efsane diyeceğimiz kar yağışları gormustur.Oyle ki merkezde yolda yürümek bile çok zordu.O yıllardan sonra( merkezi için söylüyorum)o boyutta bir kar yağışı hatırlamıyorum.Yuksek ilçeler (Taraklı,Hendek vb)ve kampüs civari evet görmüştür ancak merkez neyazik ki o türden yağışları alamamıştır.
Geçen sistemde yağan kar yagisi merkezde yerde birkaç saat kalıp erimiştir o da maksimum 5 cm kadardır.Sakarya ilinin merkez de oturanlar için kar a doydugu gerçeği yanlıştır.Sakarya da oturan kar sevdalilarin Özlem ve hasret le bahsettiğim yıllardaki kar yağısini beklemektedir.Daha kış yeni basladi ve önümüzdeki sistemlerde efsane beklentim devam etmektedir.O senenin bu sene olduğuna inanıyorum.Serkan hocam in çalışmalarına sonuna kadar inanıyor ve takip ediyorum.
![]() ![]() Ab nin daha kuzeyli oluşu sogukları cok NET biçimde güney enlemlere rahat indirdi . İç Anadolu ve Doğu Anadolu aşırı kar alacak gibi .. Fakat siklonun oluşum noktasında değişimler önümüzdeki her güncelleme herşey olabilir bence yağış bakımından İstanbulda sıkıntı görünsede... Değişik güncellemeler izleyeceğiz heyecanı üst seviyeye çıkardı şuan bende
Gfs akşam güncellemesi Vur-Kaç Sistemi
15-16 ocak için anadoluda ve Karadeniz'e tatmin edici yağışlar var artık istanbulda yağışı pek artmadı 2 güne netleşir oda ![]()
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| Əspəranza34, 35 Ziyaretçi |