| |
kardelisi bende tam ona bakıyordum
sık kullanılanlarda ekli her açtığımda pc yi bakıyorum uludağa çok güzel yağıyor.
GFS öğle çıktısında kar yağışını salı gününe yaymış, çarşamba ilk saatlere kadar da devam ediyor. çarşamba sabahı 850 mb'da -10 giriyor ve yıldızdan güzel rüzgar var her katmanda. DEK ihtimali de olabilir bu tablo ile gelirse.
(01-11-2019, 01:35 PM)gunay75 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MGM çarşambaya kar vermiş ama yağış az Bu kadar soguk yasayip kar alamamak cok kotu gercekten insanin moralini bozuyor sali gece carsamba sabah arasi kar gozukuyor ama elimizdeki tek olasilik bu malesef sabahki ecm de uzun vade icin sinyaller vardi ama gfs ogllen guncellemesi umut vermiyor
Accu kış tahmini ülkemiz hemen hemen tam isabet gibi.300 -500 metre yüksekleri için bol karlı tahmin yapmışlardı.Yanlış hatirlamiyorsam.
(01-11-2019, 03:21 PM)karlıkış Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-11-2019, 02:56 PM)hakan kartepe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 500 metre uzerine kar vermrnin neresi tahmin onu bende soylerim Katiliyorum accu mevsimlik tahmini gayet tutarli dogu ve ic anadolu gormedigi kisi goruyor yagislar bol, bu tahmin yayinlaninca cekimcem bati anadolunun yagis ve soguk cakismama sorunuydu suan bu sorun var, bakalim bu kisi devaminda nasil olacak? |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 65 Ziyaretçi |

geçen sene hamsi bile yoktu malum.
sık kullanılanlarda ekli her açtığımda pc yi bakıyorum uludağa