| |
(01-08-2019, 12:31 PM)sennedjemus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Hocam radardaki kütle neden daha aşağıya inemiyor. Karadeniz üzerinden gelen bulut yoğunluğu fazla güçlü olmadığından yağış olsada mesafenin uzun olması bulutların dağılarak gelmesini sagliyor malesef.
Bugün aldığımız kar yağışları sistemin bizlere sürpriziydi diye düşünüyorum.
Belki ilerleyen günlerde daha büyük sürprizler yapar
Serkan hocam sabah çekmekoy de öğlende beykoza geldim çok yoğun kar var .
Buralar dek den dolayimi böyle acaba .
Istanbulun dört bir yanından çok güzel görüntüler var süper olmasada idare eder bir sistem oldu en azından ben arabaya atlayıp 15-20dk yol yaparak güzel karlar gördüm bozamı içtim
![]() Ancak ben bu sistemi MGM Airgram Hazerfan ile kendi ilçem için takip ettiğimde %100 doğruluk ile tahminlerini tutturdular, bundan sonra 3 gün için tahminler'e biraz daha fazla güvenebileceğimi anladım anzından yeşilköy için havadurumu tahmini konusunda şanslı olduğumu söyleyebilirim havaalanı sayesinde ben de çok net tahminler alabiliyorum, sanırım 26 Ocak'ta bir sistem geliyor beni en çok heyecanlandıran 26 Ocak'ta gelecek sistem değil 14-15 Ocak gibi konuşmaya başlayacak olmamız. Hayırlı havalar.
Bursa bu sistemde çok iyi yağış aldı beklemiyordum bu kadar süpriz oldu bana.Geçen günde bir yarım gün yağmıştı ama bu sefer 1buçuk gün yağdı arasıra hafiflesede biraz.Güzel bir sistem oldu Bursa adına.
(01-08-2019, 01:21 PM)myrex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Istanbulun dört bir yanından çok güzel görüntüler var süper olmasada idare eder bir sistem oldu en azından ben arabaya atlayıp 15-20dk yol yaparak güzel karlar gördüm bozamı içtim 26 Ocak kesin mi ? Sevinebilir miyiz
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| REALSHADOW, 8 Ziyaretçi |

parcalanıyor