Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(01-08-2019, 12:31 PM)sennedjemus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Hocam radardaki kütle neden daha aşağıya inemiyor.
Diğer üstadlarda cevap verilebilir.

Karadeniz üzerinden gelen bulut yoğunluğu fazla güçlü olmadığından yağış olsada mesafenin uzun olması bulutların dağılarak gelmesini sagliyor malesef.
  Beğenenler:
  • sennedjemus, zerensefa

resim
Beykoz
  Beğenenler:
  • snowserkan

Karla karışık yağmur 

Bugün aldığımız kar yağışları sistemin bizlere sürpriziydi diye düşünüyorum.
Belki ilerleyen günlerde daha büyük sürprizler yapar  dans2
  Beğenenler:
  • sahinok

(01-08-2019, 12:31 PM)sennedjemus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serkan Hocam radardaki kütle neden daha aşağıya inemiyor.
Diğer üstadlarda cevap verilebilir.

Nedeni Kuru hava.
Güney de bulunan kuru hava nemi yağışı eritiyor.
  Beğenenler:
  • ersel candan, Nuray, sahinok, sennedjemus, Snowsedat

Serkan hocam sabah çekmekoy de öğlende beykoza geldim çok yoğun kar var .
Buralar dek den dolayimi böyle acaba .

Dekler devam ediyor

resim

Istanbulun dört bir yanından çok güzel görüntüler var süper olmasada idare eder bir sistem oldu en azından ben arabaya atlayıp 15-20dk yol yaparak güzel karlar gördüm bozamı içtim Big Grin
Ancak ben bu sistemi MGM Airgram Hazerfan ile kendi ilçem için takip ettiğimde %100 doğruluk ile tahminlerini tutturdular, bundan sonra 3 gün için tahminler'e biraz daha fazla güvenebileceğimi anladım anzından yeşilköy için havadurumu tahmini konusunda şanslı olduğumu söyleyebilirim havaalanı sayesinde ben de çok net tahminler alabiliyorum, sanırım 26 Ocak'ta bir sistem geliyor beni en çok heyecanlandıran 26 Ocak'ta gelecek sistem değil 14-15 Ocak gibi konuşmaya başlayacak olmamız.

Hayırlı havalar.
  Beğenenler:
  • snowserkan

(01-08-2019, 01:20 PM)Snowsedat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dekler devam ediyor

sedatbey devam edıyorda bırturlu gelmıyor :Sad parcalanıyor  
resim

Bursa bu sistemde çok iyi yağış aldı beklemiyordum bu kadar süpriz oldu bana.Geçen günde bir yarım gün yağmıştı ama bu sefer 1buçuk gün yağdı arasıra hafiflesede biraz.Güzel bir sistem oldu Bursa adına.
  Beğenenler:
  • 3uZgibi, sahinok

(01-08-2019, 01:21 PM)myrex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Istanbulun dört bir yanından çok güzel görüntüler var süper olmasada idare eder bir sistem oldu en azından ben arabaya atlayıp 15-20dk yol yaparak güzel karlar gördüm bozamı içtim Big Grin
Ancak ben bu sistemi MGM Airgram Hazerfan ile kendi ilçem için takip ettiğimde %100 doğruluk ile tahminlerini tutturdular, bundan sonra 3 gün için tahminler'e biraz daha fazla güvenebileceğimi anladım anzından yeşilköy için havadurumu tahmini konusunda şanslı olduğumu söyleyebilirim havaalanı sayesinde ben de çok net tahminler alabiliyorum, sanırım 26 Ocak'ta bir sistem geliyor beni en çok heyecanlandıran 26 Ocak'ta gelecek sistem değil 14-15 Ocak gibi konuşmaya başlayacak olmamız.

Hayırlı havalar.

26 Ocak kesin mi ?
Sevinebilir miyiz Smile
  Beğenenler:
  • Apse1907, Emreitsa, KardanadamEmin, myrex, Snowsedat, ThunderSnow

Konuyu Okuyanlar:
REALSHADOW, 8 Ziyaretçi