Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

1 hafta önce sistem güney marmara sistemi de denmişti bi ara burda sonra yine değişmişti. gerçi modeller devamlı oynadığı için . Big Grin dün sabah iyi kar almıştık sonra biraz eridi bugunde sabah beri kar yağıyor tutmamıştı merkezde ama 1 saattir tutmaya başladı. 300 rakımlı köylerde de 10-15 cm arası kar var ve bu gece yarısı sabaha kadar %90 gösteriyor kar. sanırım sabah Susurlukta 10 cm kar görecez merkezde. Big Grin

resim
1i yetmez 2.si olsun

Son ECMWF güncellemesinde, birkaç güncellemedir kaybolan Ocak15-16-17 sistemi yine görücüye çıktı, gücü ve etkileriyle ilgili gelişmeler için takibe aldım...
resim

resim
  Beğenenler:
  • adakar, Captmehmet, Snowsedat

Deklerin yönü avrupa yakası görünüyor
resim

Ne oldu bu anadolu yakasina verdigimiz siparisler ustaaaaaa

Emin bey sanirim sizde bu gece ve yarinki dek yagislardan ümidi kestiniz bir sonraki sisteme bakiyorsunuz bugun show tv haberlerde meterolojiden biri bugece ve yarin icin istanbulun anadolu yakasi icin yogun kar yagisi beklendigini soyledi ne derece dogru bilmiyorum ama gebzede havada bulut bile yok nerdeyse sizin dusunceniz yada beklentiniz nedir bugece ve yarin icin

SNOWSERKAN 'ın açıklamasında anadolu yakası daha çok kar alıcak demişti
Anadolu yakasındaki arkadaşlar sabredin bence Smile

(01-07-2019, 10:03 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Son ECMWF güncellemesinde, birkaç güncellemedir kaybolan Ocak15-16-17 sistemi yine görücüye çıktı, gücü ve etkileriyle ilgili gelişmeler için takibe aldım...
resim

resim
Çok iyi olur Emin Bey..Çünkü artık bu ne idüğü belirsiz sistemden kurtulmak ve bu ruh halinden çıkmak istiyorum.Camın önünde bir sokak lambasına bir gökyüzüne bakıp bulut geliyor mu diye bakmaktan ruhum yaşlandı.
Sanki tatsız tuzsuz bir yemek yedik.Önümüzdeki sistemlere bakmak en iyisi...
Kar Mutluluktur 

Sağlam bi kütle avrupa yakasına doğru yaklaşmakta

resim

Beykoz kopuyor. Smile

Konuyu Okuyanlar:
GODZİLLA, 34 Ziyaretçi