Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Sancaktepe yeni basladı

resim
  Beğenenler:
  • mehmet karsever, snowserkan

Arkadaşlar rica etsem profilinizden bulunduğunuz lokasyonu güncellermisiniz.Mesala İstanbul ama neresi? İstanbul/Erenköy İstanbul/Maltepe İstanbul/ Başaksehir...vs gibi.Böylece hangi konumlarda kar olduğunu daha net anlarız.Teşekkürler.
Kar Mutluluktur 
  Beğenenler:
  • mehmet karsever, snowserkan, ThunderSnow

resim

Boğaz ve Avrupa yakası kopacak gibi. Karadeniz üzerinden daha yoğun yağış içeren koyu yeşil kütleler gelmeye başladı. İnşallah Anadolu yakasına da gelir.
  Beğenenler:
  • Fersizhayal, mehmet karsever, snowserkan

Yağışın etkin kısmı gece saatlerinden sonra anadolu yakasında olacaktır.
Sabah saatlerinde Anadolu yakası, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde etkili yağış ihtimali yüksek.

Yarında akşam saatlerinden itibaren itibaren yine Anadolu yakası, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde etkili yağışlar olacaktır.

Arkadaşlar artık ben yazmaktan sıkıldım.
Lütfen bundan sonra radardaki hareketlere bakın.

(01-06-2019, 11:25 PM)Snow Gökhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resim

Boğaz ve Avrupa yakası kopacak gibi. Karadeniz üzerinden daha yoğun yağış içeren koyu yeşil kütleler gelmeye başladı. İnşallah Anadolu yakasına da gelir.

Bu kütlelere hareketli bakıldığında daha çok anadolu yakasını vuracakmış gibi duruyor, güney doğu yönü var
  Beğenenler:
  • snowserkan

Karla karışık yağmur 

30 dkdır devam eden kuvvetli yağış hala sürüyor. Her taraf bembeyaz.

resim

Arkadaşlar yağış yoğunlaşacak gibi radar da güzel yağış hareketleri var sabaha kadar yoğunlaşarak devam eder umarım
  Beğenenler:
  • mehmet karsever, Snowsedat, snowserkan

Kütleler geliyor ama Anadolu yakası kıyı şeridinde kuru güzel bir hava var. Sanırım kar yağacak diye kendini hazırlıyor Anadolu yakası.
  Beğenenler:
  • mehmet karsever, snowserkan

İcerenkoy de hiç bir şey yok

Bahçeşehir tekrar başladı. Işıkları kapattık bir elimde çay, diğerinde çekçek buğulanan camları temizliyorum.
  Beğenenler:
  • Primavera, snowserkan

Konuyu Okuyanlar:
14 Ziyaretçi