| |
Arkadaşlar rica etsem profilinizden bulunduğunuz lokasyonu güncellermisiniz.Mesala İstanbul ama neresi? İstanbul/Erenköy İstanbul/Maltepe İstanbul/ Başaksehir...vs gibi.Böylece hangi konumlarda kar olduğunu daha net anlarız.Teşekkürler.
Kar Mutluluktur
Yağışın etkin kısmı gece saatlerinden sonra anadolu yakasında olacaktır.
Sabah saatlerinde Anadolu yakası, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde etkili yağış ihtimali yüksek. Yarında akşam saatlerinden itibaren itibaren yine Anadolu yakası, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde etkili yağışlar olacaktır. Arkadaşlar artık ben yazmaktan sıkıldım. Lütfen bundan sonra radardaki hareketlere bakın.
Beğenenler:
• akınatam, ayar3460, Canelif, Emreakc, fatihy, FNCROM, kral, mehmet karsever, Nil.Trabzon, Nuray, SametemaS, Snow Gökhan, Snowsedat, ThunderSnow
(01-06-2019, 11:25 PM)Snow Gökhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu kütlelere hareketli bakıldığında daha çok anadolu yakasını vuracakmış gibi duruyor, güney doğu yönü var
Kütleler geliyor ama Anadolu yakası kıyı şeridinde kuru güzel bir hava var. Sanırım kar yağacak diye kendini hazırlıyor Anadolu yakası.
Bahçeşehir tekrar başladı. Işıkları kapattık bir elimde çay, diğerinde çekçek buğulanan camları temizliyorum.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 14 Ziyaretçi |