| |
Bir sistem yaklaşıyor evet ama açıkçası ben de buruk bir sevinç var.
Hatta buruk sevinç bile fazla yaşadığımız kaçan son dakika golleri yüzünden. Beklentim bu değildi. Hayallerim başkaydı. Bundan sonra heyecanıma hakim olmaya çalışacak, erkenden umutlanıp hayallere dalmayacak ve çevreme, sonra pişman olacağım şu tarihte kar geliyor müjdeleri vermeyeceğim. Kendimi doğanın akışına bırakacağım. Yoksa hasta olacağım. Neyse siz bana bakmayın. Karsızlıktan bu haldeyim. Sabah ola KAR! ola.
Beğenenler:
• Burak1980, Captmehmet, fatihkarcı, fatihy, jacobsss, KardanadamEmin, kardelisi, Kasadaparayok, Keremburada, KMA76, Nuray, sevimlican1903,
Evet artik pencerenin basina gecme zamanidir
Arkadaslar ben 8 - 12 nobetine basliyorum Herkese iyi nobetler
(01-06-2019, 07:33 PM)Dogu88 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Az önce bünyamin sürmelinin acıklamasını dinledim dek için rüzgar uygun değil gibi bir açıklama yaptı.. fakat gece başlangıcında nem yüzde 90 95 civarlarına cıkış yapacak bence rüzgar hızıda iyi bulut tepe yüksekliği 4km civarında buna yaygın geniş kütleler demek ... Serkan beyinde bu konuda görüşünü merak ediyorum ayriyeten yarın yukarı seviye alçağının yağışlarla desteği ne kadar olabilir? Bünyamin sürmeliydi nerede dinledin bende bir bakiyim
ŞUAN YALOVA YIKILIYOR ÇOK İYİ SAF KAR YAĞIYO BURAYA YAĞIYOSA ARTIK HER YERE KAR YAĞAR RAKIM 4
Arabalar beyazladı
Benim size farklı bir sorum var Serkan Bey; biliyorsunuz Aydos dağı rakım olarak Çatalca radardan nerdeyse 150 metre daha yuksek ama çatalca radar konum itibariyle daha soguk. Bir kar sever olarak imkanınız olsa ve bir sistem gelecek olsa hangisinde yasamak isterdiniz?
Gfs cok duzeldi. Bu aksam guncellemesinde. Insallah soguk ve yagis anlaminda daha da duzelir.
Uskudar da oturuyorum ama beykoz umraniye çekmekoy taraflarindayim gün boyu işim gereği inşallah yarın bol atraksoyon yaşarım.
(01-06-2019, 08:03 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aydos Güzel seçim Serkan bey. Çünkü şuan Aydos tepesi bembeyaz. Bir de eteklerindeki sitelere de yağsa da beyazlatsa. Aydos yanında yaşama fırsatı ise yıllar sonra kısmet oldu. Anadolu yakasında yaşamayı çok istedim. Ama bulunduğum yer sürpriz oldu.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| ARZU, 15 Ziyaretçi |