| |
AO NAO Bu şekilde devam etsin daha çok şeyler görürüz 15 inden sonra da salınım ihtimali diyagramlara yansıdı ayrıca 20 ocak gibi de hareket var ocak bitmeden sağlam bir sistem olacak gibi inşallah
bulunduğum konumda bugün günboyu gerçekten güzel kar yağdı akşam hava karardıktan sonra 20 25 dakika çok yoğun kar sağanağı vardı 30-40 metre önümdeki binaları göremiyordum ve şuan etraf bembeyaz ve yağış yok
yarında inşallah bugün gibi kar göreceğim inşallah
(01-05-2019, 09:41 PM)Burak1980 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İnsaALLAH, Burak...(01-05-2019, 09:34 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ARKADAŞLAR, BU GÖRÜNTÜ OCAK AYINA DAMGASINI VURACAK CİNSDEN GÖRÜLÜYOR, eğer bu şekilde değişmeden gelirse Ocak 17 de İstanbul felç olur..
Arkadaşlar lütfen beni yanlış anlamayın ama;forum sitemizde yüzlerce üye arkadaşımız var.Fakat analiz yapan 3-5 kişi.Bu arakadaşların hepinizin sorularına cevap vermesini bekleyemezsiniz.Şasyet bunu yapmaya kalksalar analizci arkadaşların yemek yemelerine, (çok afedersiniz) tuvalete bile gitmlerine vakit kalmaz.Özellikle serkan ve emin tüm iyi niyetleri ile mümkün olduğu kadar çok soruya cevap vermeye çalışıyorlar.ANCAK artık yaşınızdan mı yoksa kar telaşınızdan mı bilmiyorum ama herkes anında cevap bekliyor.Sizin de forum sitemizin sağlıklı ilerleyebilmesi ve analizci arkdaşların telaş yapmadan verileri inceleyebilmesi için biraz sakin kalmalarına yardımcı olmanız gerekir.Sizler de bi zahmet eski sayfalara bakarak orada sizin okumanız bekleyen diyologları inceleyiniz.
Nöbet gene başlıyor
Geçen gün bursa’da yağan karı sabah 5buçukta uyumadan yakaladım
(01-05-2019, 10:00 PM)realshadow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar lütfen beni yanlış anlamayın ama;forum sitemizde yüzlerce üye arkadaşımız var.Fakat analiz yapan 3-5 kişi.Bu arakadaşların hepinizin sorularına cevap vermesini bekleyemezsiniz.Şasyet bunu yapmaya kalksalar analizci arkadaşların yemek yemelerine, (çok afedersiniz) tuvalete bile gitmlerine vakit kalmaz.Özellikle serkan ve emin tüm iyi niyetleri ile mümkün olduğu kadar çok soruya cevap vermeye çalışıyorlar.ANCAK artık yaşınızdan mı yoksa kar telaşınızdan mı bilmiyorum ama herkes anında cevap bekliyor.Sizin de forum sitemizin sağlıklı ilerleyebilmesi ve analizci arkdaşların telaş yapmadan verileri inceleyebilmesi için biraz sakin kalmalarına yardımcı olmanız gerekir.Sizler de bi zahmet eski sayfalara bakarak orada sizin okumanız bekleyen diyologları inceleyiniz. Çok doğru bir tesbit olmuş... |
| Konuyu Okuyanlar: |
| 28 Ziyaretçi |