| |
Takip etmeye gerek yok saçmaladı çünkü, sabah ki duruma bakın akşam ki duruma bakın anlarsınız, bu kadar değişim zor bence, çözemiyorlar herhalde, modeller de şaşırdı allah allah diyorlar
Bu modeller ışığında detaylı. Bir tahmin yapilmaz ki sabah ki ECMWF ye bak akşam ki ECMWF e bak. Son 72 ye girmemiz gerekecek sanırım. En azından bu değişim bizim için olumlu bir güncellemeyi de getirebilir. Takibe devam. Hayırlı akşamlar
Bence modellere takılmayalım, bilimsel gerçekler bunlar lakin basınç dizilimi konusundaki kararsızlığın sonucu bunu getiriyor. Allahın siklonu nerede derinleşmeye karar verirse soğuk ona göre yolunu alacak.
Sabah Bünyamin Beyin bir radyodaki tahminini dinliyordum, aynı Bünyamin Bey aynı radyo kanalında akşam başka şeyler söylemek zorunda kaldı. Ayarsız kararsız bir durum, strese gerek yok. Benim şahsi kanaatim, 28 i öncesi çok birşey beklenmemeli.
(02-21-2018, 09:44 PM)Kar Yağışı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ECM de şaşırdı sabah ile akşam arasındaki alakasız, takibe devam. AO NAO Güncellenmedi bugün. NAO nun pozitif değer alması lazım.Negatif şu an ve batıda konumlanıyor. Tam üzerimize kuvvetli bir salınım için Aynı anda pozitif (+2 ve biraz üzeri ) değere yükselmeleri gerekli. AO kuvvetli Negatif şu anda, salınım batımıza düşüyor. Pozitif değer alırsa, soğuk salınımın yönü doğu olur. Bu durumda Yukarı seviye soğukları,AB Alanları kuzeyden doğuya istikamet gösterir.
(02-21-2018, 10:45 PM)JET Adlı Kullanıcıdan Alıntı: serkan hocam acu bahar tahmini yayınlandı bizi kurak tarafa çekmiş? Gördüm Uzun vade tahmini şaşma oranı çok fazla. Özellikle bahar için. Yaşayarak göreceğiz. Bahar için bizde tahmin yaparız (Mart 15'ten sonra) (02-21-2018, 10:47 PM)zerensefa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Su deposu? :s :s Allah şu emojilere akıl fikir versin.
hocam adamlar kış tahmini çokta iyi tutturdu bahar tahmini korkuttu açıkcası beni
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| coskunnkartal, 25 Ziyaretçi |