| |
MGM' nin son güncel, haftalık hava tahmin haritası.....Pazartesi ve Salıya dikkat !!!......
Şşşiiiişşşşşttttt Sessizlik lütfen....sistemleri takipedeceğim diye bayağı bir yoruldum, bi rahat bırakında pazartesi gelecek sistemde şöyle bi güzel dinleneyim....şşşşiiişşşttt sessizlik, gürültü etmeyin......
(01-05-2019, 04:58 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-05-2019, 04:41 PM)Hasan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hepsi KAR bulutu ama sıcaklıklar bölgesel konumların değişgen sıcaklık durumlarına göre yağışların cinside farklılıklar gösterebiliyor. Teşekkürler emin abi
(01-05-2019, 05:24 PM)Burak1980 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İstanbul rakımı keşke 500 mt ve ustu olsaydı .. Her sezon en 4-5 sağlam sistem alırdık o zaman. Pazar Akşam saatlerinde rüzgar Karayel'e dönüyor.. Akşam saatlerinde Show başlar sanırım ve Salı Akşam saatlerine kadar güzel KAR yağışları alırız.
Kar taneleri ne güzel anlatıyor birbirine zarar vermeden de yol almanın mümkün olduğunu. (Mevlana)
Şöyle mor renkli bir AB inecek, sonra bir de blocking olayı da olacak. Şöyle yağacak uzun süre.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"
(01-05-2019, 04:22 PM)myrex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bir şey merak ediyorum ben genelde hava durumunu 3 gün için mgm hezarfen airgram'dan bakıyorum her sabah kalkınca açar bakarım hava nasıl soğuk mu yağışlı mı sıcaklık ne durumda vs. diye ve inanılmaz yüksek doğruluk payı ile hem sıcaklık hem yağış hem rüzgar doğru biliyor.Merhaba, Çok uzun bir cevap olmayacak. -1 ila 2 derece arasında dalgalanan sıcaklıklar olacak. DEK Bantları kara üzerine çıktığında sıcaklıklar bir anda 0 derece ve altını görecek. Meteogramlar DEK Unsurunun olduğu sistemlerde ne kadar başarılı? Diğer istasyonlara ait meteogramlar sıcaklık hususunda ne diyor baktınız mı? Bence bakın. Sanıyorum çok önemsemiyorsunuz yada unuttunuz. Yazınızın başına bir merhaba veya selam yazmak forumdaki insanlara da bir saygı göstergesidir. İnce detaylar ama önemli.
Beğenenler:
• Captmehmet, Cemal reşit,
Yillardir istanbuldayim, kar yagisi cok gordum. Lakin 2017 'deki sistem gercekten cok ozel ve guzeldi. Giristen once sakir sakir yagan yagmurun bicak gibi kesilmesi, sicakligin cift hanelerden birkac saat icinde donma seviyelerine inisi, enka'yi dakika dakika takip etmemiz ve istanbulun batisindan aksam uzeri gelen gol haberleri, iki saat sonrasinda tum avrupa yakasina yayilmasi, is cikisi aksam yemegi icin gittigimiz restorandan cikista kara yakalanmamiz, 2 kilometrelik eve donus yolunda muhtesem bir gorsel solenle giris, sonrasinda sistemin tum istanbula yayilmasi, ve araliksiz 3 gun devam etmesi, ardindan gelen dek ataklariyla 5 gun kar yagisi seyretmemiz... herseyiyle cok mukemmel ve cok ozleyecegim bir sistem olarak hafizamda her zaman yerini alacak. Insallah boyle yillarca anlatabilecegimiz daha coook sistemler gormek dilegiyle.
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| GODZİLLA, 29 Ziyaretçi |