Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Gene seyirlik oldu bu sistem şimdilik inşallah değişir

Kar yağma ihtimaline resmen aşığız, hastalık boyutunda artık, sabah uyanır uyanmaz ilk iş telefonu alıp yorumlara ve güncellemelere bakmak oluyor.

Tüm tahminci arkadaşları uzun bir zaman önce bir sistemin geleceğini tahmin ettiklerinden dolayı tebrik ediyorum, kar yağar veya yağmaz mgm'nin bile 30 cm kar verip okulların tatil edildiği Çanakkale'de bırakın kar yağışını doğru düzgün bir yağmur bile yağmamış.

Şahsi kanaatim siklonik sistemler kesinlikle bize göre değil düşüncesindeyim sevmiyorum Smile
Karadeniz üzerinden gelecek sağlam dek yapacak sistemler her zaman bizi daha çok etkilemiştir. Umarım pazar gecesinden itibaren tatmin olacak bir kar yağışı alacağız. Bu kadar uzun süre soğuk tarafta kalıp sağlam bir kar yağışı yakalayamamış olmak gerçekten çok can sıkıyor. Ancak yapacak bir şey yok takdiri ilahi.

Herkese hayırlı cumalar.
  Beğenenler:
  • nosnownoparty

Beylikdüzünde kar başladı ama yoğun değil seyirlik

Kadıköy sulu kar durdu

Bugün ve yarın için DEK ihtimali yok mu Serkan Bey?

Serkan bey söyledi zaten kar yağmur kky şeklinde olacak diye beylikduzu aynı şekilde devam ediyor

Halkalı dan Yenibosna'ya geldim
Güzel bir Kar yağışı var ☃️
 Kar taneleri ne güzel anlatıyor birbirine zarar vermeden de yol almanın mümkün olduğunu. (Mevlana)

Bugün ve yarın için DEK ihtimali var mı Serkan Bey?

Yarın yağış var ama sıcaklıklar yükseliyor yarın yağmur şeklinde yağış olacak, pazar ihtimal dahilinde.

Serkan Bey 7-8-9 sistemi Karadeniz üzerinden mi gelecek yoksa yine bu şekilde mi?Yani dekler de işin içinde olacak mı?

Konuyu Okuyanlar:
GODZİLLA, 33 Ziyaretçi