Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Maltepe/Küçükyalı.

Yine beyaz bir sabaha uyanamadık.

An itibarı ile yağmurlu.

Tuzla'da geceden beri yağmur yağıyor pek ümidim kalmadı

Başakşehir’de yoğun yağış yerini karla karışık yağışa bıraktı. Havada karlar net olarak görülebiliyor. Gece boyunca bu yağışı kar olarak alamamak gerçekten üzücü. Yağış çok şiddetli saf kar olarak yağarsa tipi denecek kadar.
  Beğenenler:
  • Primavera

(01-04-2019, 06:57 AM)exRage Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Başakşehir’de yoğun yağış yerini karla karışık yağışa bıraktı. Havada karlar net olarak görülebiliyor. Gece boyunca bu yağışı kar olarak alamamak gerçekten üzücü. Yağış çok şiddetli saf kar olarak yağarsa tipi denecek kadar.

Aynı şekilde mall of istanbul tarafında da yağış var. Havada kar taneleri seçiliyor ama hala tam olarak kar değil. Bu yağışın potansiyeli çok iyiydi, yazık oldu
  Beğenenler:
  • Primavera

Çekmeköy tarafında; geceden beri kuvvetli rüzgarla birlikte şiddetli yağmur var. Eğer bu yağışı kar olarak alabilseydik  sanıyorum etrafta 30/50 cm kar olurdu.. çok üzüldüm...
  Beğenenler:
  • Primavera

Bisey dikkatimi cekti. Bu 3.oldu galiba siklon ve deklerde yeterli duzeyde kar alamiyoruz. Ama gecen hafta carsamba gunu dekten iyi kar almistik. Bakalim bu gecede siklondan kar alabilicek miyiz. Yarin 4 oluyor.

Bursa’da tipi var resmen Smile
  Beğenenler:
  • Hunter, Kaan

Şerifalide sulu karda kar tane sayışı iyice arttı az sonra lapa lapa kara cevirmis olur.

Dew pointte dalgalanma var. Şun 0.9 eksili değerleri görebilsek güzel yağış alırız.

BURSA - İZMİR YOLU ULUDAĞ ÜNİ KAMPÜS
resim

Konuyu Okuyanlar:
Özgür, 34 Ziyaretçi