Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

(01-04-2019, 06:14 AM)Salvo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-04-2019, 06:07 AM)fatihkarcı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hava sıcaklığı 2 derece arkadaşlar ve katıksız kar yağıyor. Evden çıkış vaktim yaklaştığı için paylaşımlarımı artırıyorum. Günün geri kalanında verileri hanımdan almak zorunda kalacağım için onun sinir stres katsayına bağlıyımSmile

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama mahmutbey gişelerinde kar yok. Kara çok yakın bir yağış var ama hala kara dönmedi

Hadımköy ile bahçeşehir arasındaki en yüksek rakımlı bölge burası. Bahçekent adıyla 20.000 konutluk bir yaşam alanı yapılıyor ve bende rakımı yüksek diye buraya taşındım. Rakım yaklaşık 190 metre (Google Earth ölçümü)

Bu arada hava sıcaklığı 1.8 derece

Gfs korktugumu yapiyor 8/9 icin senaryolar -12 den hergun adim adim kirpiliyor, Serkan bey sizce yine bu sisteme olan sali carsamba sisteminede olacak mi?

Saat 9 a kadar batı kesimlerde saf kar başlamaz ise umudumu kesicem. Doğu kısımlara ulaşana kadar yağış azalır zaten.

Bulutlu 

resim
Hadi hayırlısı 1 dereceye geldi git gide düşüyor.
  Beğenenler:
  • Primavera

Bursa nilüfer de tipi şeklinde yağıyor arabaların üstü tuttu.
  Beğenenler:
  • ersel candan

(01-04-2019, 06:32 AM)MehmetMurat16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bursa nilüfer de tipi şeklinde yağıyor arabaların üstü tuttu.

Foto atın da hasret giderelim bari
  Beğenenler:
  • Xooner

resim

An itibariyle yerlerdede örtü oluşmaya başladı.
  Beğenenler:
  • Primavera, snowfall

(01-04-2019, 06:09 AM)ColdAddict Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-04-2019, 06:04 AM)Primavera Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu kadar uzun süre ve bu kadar şiddetli yağan şey yağmur değil de kar olsaydı burada bambaşka şeyler konuşuyor olurduk..

Aynen öyle dışarıya şöyle bir baktım. Eğer şuan kar olsa bile 2 dk içinde bembeyaz olurdu.
Gerçekten potansiyele yazık oldu şu raddeye kadarSad böyle de olunca insan hiçbir şey bilmeden bembeyaz sabahlara uyanıp o sürprizle karşılaşmayı özlüyor! Böyle beklemek kendini bir tarihe şartlamak da çekilir şey değil :/

MGM 9.00 ve 12.00 için kar gösteriyor onu da bekleriz ne olacak alıştık beklemeye zaten... şuanda Sarıyer’de kky başladı görebildiğim kadarıyla.. ya da hayal görmeye başladım artık
  Beğenenler:
  • Hunter

Konuyu Okuyanlar:
Özgür, 37 Ziyaretçi