| |
ENKA hızlı bir şekilde düşüşe geçti. Sıcaklıkta dew pointte düşüşte
Sıcaklık 3.6 Dew point 2.1
Şanssızlık mı desek ne desek bilemedim. Sürekli iş bozan bir ab var. Bu senede şanssızlıklar peşimizi bırakmıyor. Bu sene de kar yağmayacak gibi duruyor.
Not: Bu bilimsel verilere dayanan bir tahmin değildir,sadece bir hissiyattır.
(01-03-2019, 10:43 PM)bcekic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şanssızlık mı desek ne desek bilemedim. Sürekli iş bozan bir ab var. Bu senede şanssızlıklar peşimizi bırakmıyor. Bu sene de kar yağmayacak gibi duruyor. Olumsuz hissiyatlara da bu forumdaki karseverlerin ihtiyaci yok diye zannediyorum
(01-03-2019, 10:34 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıcak sektör İstanbul'dan ayrılıyor. Bende radarı takip ediyordum serkan usta...Yağışı kaçıracığımızı düşünürken senin açıklaman yüreğimi su serpti...Sonradan rüzgar yönüne bakınca haklı olduğunu gördüm...
Enka sıcaklık 3.6 Dew Point 2.1
Hızla düşüyoruz tutamıyoruz
Kar taneleri ne güzel anlatıyor birbirine zarar vermeden de yol almanın mümkün olduğunu. (Mevlana)
Serkan Bey dün yaptığı genel değerlendirmede bu saatler için su baskınına yaklaşacak seviyede yağış demişti.. Anadolu yakasında durum nedir bilmem ama Avrupa yakası tam olarak onu yaşıyor.. geriye 03.00 sularında kar yağışının şehre giriş yapmasını beklemek kalıyor..
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| 29 Ziyaretçi |