| |
(01-03-2019, 08:38 PM)AZOR Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emin Bey 15 den sonraki sistemler kendini göstermeye başladı Aman inşallah maşallah Allah nazarlardan kem gözlerden korusun yarabbim...Sürede zaten kısa bari bu sistemi içimiz rahat bekleyelim. Kar Mutluluktur
Kar bekleyenler City-Liverpool maçını izleyebilir tabi fırtına izin verirse
Bu Mgm iyice saçmalıyor.. Beylikdüzü'nü 4.5 derece ve yağmurlu gösteriyor.. Oysa bayağı bir kuru kar yağmış orada.. İlginç vallahi.. Bu beylikdüzü Kanada da falan değil di mi Emin Bey? İstanbul'daki bildiğimiz beylikdüzü ?
(01-03-2019, 08:43 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu resim bugüne ait değil. Serkan azevvel facede vermişler resmi, biliyorsun ben Maltepedeyim, demekki yalan habermiş, ama Maltepe'de kuvvetli rüzgar var ve şiddetli yağış soğuma mevcut şuanda ve sanki arada KAR taneleri görüyor gibiyim. Bakalım gol olacakmı?
Şimdi bir arkadaşımı aradım.. "Abi şaka mı yapıyorsun ?" dedi.. KardanadamEmin, beni mahcup ettiniz arkadaşıma.. Ama benim saflığım işte.. Ördek gibi atladım Emin beyin şakasına ...
(01-03-2019, 08:50 PM)selenga Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi bir arkadaşımı aradım.. "Abi şaka mı yapıyorsun ?" dedi.. KardanadamEmin, beni mahcup ettiniz arkadaşıma.. Ama benim saflığım işte.. Ördek gibi atladım Emin beyin şakasına ... Şaka değildi, facede paylaşmışlar, ben Maltepede oturuyorum, demekki sallamışlar, neyse burada zaten orada ikamet edenler varsa yazarlar herhalde. |
| Konuyu Okuyanlar: |
| hacimuratt, kral, 38 Ziyaretçi |