| |
(01-03-2019, 08:05 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tekirdağ ve Çanakkale 30 cm kar alacak. Serkan Bey bu da trakyalı kardeşlerimizin payı olsun. Çok zor örtü yakalıyorlar. Biz dekle kar alırız
Serkan Bey bunun böyle olacağı belliydi zaten gerek sizin yorumlarınız gerekse sizin gibi bu işi bilen diğer arkadaşların yorumları sürekli temkinliydi.eğer siz bu sistemin gelmesine 3 gün kala istanbul kara gömülecek artık sapma çok zor bombaya hazırlanın deseydiniz ozaman arkamıza yaslanıp şenliği kutlardık.ama benim gibi istanbul kıyı şeridinde oturan biri için (rakım 7 metre) bu sistem çok birşey ifade etmiyor.benim istediğim sahile indiğimiz zaman deniz kenarında en 35 40 cm kara gömülmek.işallah bu yıl bir 1987 kışını daha yaşarız ve yerden 15 gün kalkmayan kar görürüz.çünkü 32 yıl oldu bir 1987 daha olmadı.herkese selamlar saygılar.
(01-03-2019, 07:59 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: BUDA NE LA?........ Emin Bey vade çok uzun, buraya gelene kadar parçalı bulutlu'ya döner o
(01-03-2019, 08:05 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tekirdağ ve Çanakkale 30 cm kar alacak. Serkan Bey sizin geçen yılki “donacağız“ diye yorumladığınız, Avrupa'yı esir alan sistemi de kıl payı kaçırmıştık. Hatta Trakya baya bi nasiplenmişti diye hatırlıyorum. Sağlık olsun, önümüzdeki maçlara bakıcaz.
Merhaba NOAA NCEP serverlarından biri arızalıymış veri girişi ve güncellemeler yavaşmış ana sayfada uyarı var meteocielin bilginize zira birçok sitede sorun var yavaşlama söz konusu bilginize kimbilir modeller sistemi tam olarak çözemiyor bu yüzden.
(01-03-2019, 08:32 PM)UzzMaNN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(01-03-2019, 08:05 PM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tekirdağ ve Çanakkale 30 cm kar alacak. O Kıl payı ise bu tüy payı o zaman. Bu sene efsaneyi yakalayacağız inşallah hemde çok uzakta değil. Şu sistem bir geçsinde derine ineceğiz.
Emin Bey 15 den sonraki sistemler kendini göstermeye başladı
Bu akşam gfs güncellemesinde 6-9 ocak arası istanbul için muhteşem ![]()
geceyi beklerken vakit geçirmek isteyen dostlara tavsiye filmler
![]() https://onedio.com/haber/icinizi-usutece...lmi-404480
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| hacimuratt, kral, 41 Ziyaretçi |