Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

https://ibb.co/LP1qNrt
https://ibb.co/DQt68MB

An itibariyle AB İzmir'den giriş yaptı. Sabaha karşıda Karadeniz'de olacak .

(01-03-2019, 07:11 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-03-2019, 07:08 PM)fkaradayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadlardan Zonguldak için yorum alabilirmiyim.Önce istanbulda kar başlayınca kıskanacaz buradan.Bize ne zaman ulaşır acaba?

Sabah saatlerine doğru bekleyin, sistem hızlı giriş yapacak... thumbsup

Cuma sabahı mı?İstanbulla aynı zamanlarda burda da başlar mı?

(01-03-2019, 06:16 PM)KardanadamEmin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beyler bende Maltepe Süreyyaplajında dükkanda nöbete başladım, 2 saat sonra evden nöbete devam edeceğim...Gece nöbetçileri tayfası burdamı? Gece yahut sabaha karşı dizimiz başlıyacak, dizimizin adı SİBİRYA MELEKLERİ diye düşünüyorum, sizler ne dersiniz bilemem, sizlercede uygunsa, dizimizin adı böyle kalır..... Clap Tongue Ski Spiteful Smile thumbsup

Ben nöbetteyim beylikduzu olarak şuan sadece hafif bir yağmur var ve hafifte bir rüzgar var
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

Hava 4.6 derece...dew point 2.1 derece ve rüzgar hızı 12 km.
  Beğenenler:
  • KardanadamEmin

Aydos tepesi malum sisli ve kendisini gün boyu göstermedi. Şu anda rüzgar ve yağmur etkili.

Sabah dörtte uyanıp beşte kalkacağım için erken yatacam ama eğer çekersem Aydos ve çevresini fotoğrafını gönderirim.
"Gel ey sevgili, gel! Ne olursa olsun yine gel!!"

Beğenenler:
  • KardanadamEmin, Snowhits

(01-03-2019, 07:14 PM)fatihkarcı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-03-2019, 07:07 PM)ronaldo1907 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-03-2019, 06:49 PM)fatihkarcı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dereköy ün rakımı 680 metre sayın snowsnow kardeşim
300-350-400 metre civarı yanlışın var.
Degerli karsever dostum rakım asagaşağı linke tıklayıp arkadaki rakım tabelasında bakmanın tavsiye ediyorum

...
https://goo.gl/images/6o372m

Bana kalırsa yanlış.cunku  trakyanın en yüksek yerleşim yeri 690 metre kirklareli ahmetler köyü. En yuksek dag da mahya tepe 1023 metre. 

Kadıköy’de gök gürlemeye başladı.
  Beğenenler:
  • Hunter

resim

karayel in saat 3 civarı başlayacağını tahmin ediyor windy.. o saatten sonra süprizlere açık bir sistem bizi bekliyor.

(01-03-2019, 07:32 PM)zizi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kadıköy’de gök gürlemeye başladı.

Yağış durumu nedir

(01-03-2019, 07:27 PM)Mustafa Torun 0834 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aydos tepesi malum sisli ve kendisini gün boyu göstermedi. Şu anda rüzgar ve yağmur etkili.

Sabah dörtte uyanıp beşte kalkacağım için erken yatacam ama eğer çekersem Aydos ve çevresini fotoğrafını gönderirim.

Mustafa bey, Aydos'a yakın oturduğunuz için şanslısın valla kıskandım sizi Smile Fotoğraf bekliyoruz sizden.
Saygılar. 
 Kar taneleri ne güzel anlatıyor birbirine zarar vermeden de yol almanın mümkün olduğunu. (Mevlana)

Konuyu Okuyanlar:
hacimuratt, kral, 46 Ziyaretçi