Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Pazar mola parçalı bulutlu güneş ben buradayım derken pazartesiye bağlayan gece ikinci dalga gelmekte ve pazartesi salı kar bekliyorum salı günü okullar tatil çarşamba %75 tatil olma olasılığı var keyfini çıkarın dahasıda var hele bu günlerin tatını çıkaralım..Hayırlı geceler  Smile
  Beğenenler:
  • jacobsss

Arkadaşlar güncellemeler çok iyi yönde gidiyor yağışlar artmış vaziyette yarın haberlerde yoğun kar yağışı geliyor ve Akom dan görüntüler bolca verilecektir bilginize sunarim
  Beğenenler:
  • jacobsss, karlıgece, Primavera, Snowsedat

(Son Düzenleme: 01-03-2019, 02:06 AM, Düzenleyen: AZOR.)

Gfs gece güncellemesi 192-386 saatleri arası 

Şu an bize apayrı bir senaryo çizdi
Bakalım pazartesiye kadar ne gösterecek dün 4. Sistemimizi yaşıyorduk bu saatlerde 
resimresimresim
  Beğenenler:
  • Hasan_iSTANBUL

resim
Water2umbrella 4 gün yoğun kar yağışı göstermiş..
  Beğenenler:
  • AZOR, jacobsss, Primavera

İçimden bir ses bu sistem 2017 6 Ocak sistemine benzeyecek diyor.
süpheci

Bizim kar sevdamız böyle birşey bu saate kadar uyutmaz erkenden de kaldırır sisteme baktırır bizleri, bu forumu ondan çok seviyorum Usta iyiki varsın iyiki açmışsın bu siteyi hayatımıza aynı düşünceye sahip dostlar edinmemize vesile oldun teşekkür ederim.. Hepimize hayırlı huzurlu geceler dostlar.
  Beğenenler:
  • Captmehmet, Enginist, FNCROM, gececi, kardelisi, Ryan34, sahinok, Xooner

Modellere bakalım diye kalktık yağış miktarıyla beraber dolar da fırlamış 5.70. :/ neye niyet neye kısmet
  Beğenenler:
  • kardelisi, KMA76

(01-03-2019, 02:17 AM)ardatanik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Modellere bakalım diye kalktık yağış miktarıyla beraber dolar da fırlamış 5.70. :/ neye niyet neye kısmet

Kar haberlerine mi sevinsem bunamı üzülsem bilemedim.inan yazılanları okumak için inşAllah çıktılar iyidir diye dua ederek girdim senin yazdığını okuyunca şok oldum.sabaha Allah ın izniyle toparlar birileri parasına para katıyo yine.biz önce 4-5 in sonra 7-10 un tadını çıkaralım?

yarın saat 10 da Final sınavım var. Modeller lütfen salın beni. Eskiden bu forum yokken rahatça Uyurdum. Serkan abiyi Emin abiyi tanıyınca Uyuyamaz oldum. Gece güncellemesine bakıp öyle yatmak farz oldu.

YOĞUN SİSTEMLER GELOOO derdi Azor ?
  Beğenenler:
  • snowserkan

Azor kardeşim,
Gösterdiğiniz birikim haritasında ayın 18'ine kadar yaklaşık 10 cm kar görünüyor. Neden afet dediniz ? Ben mi yanlış okudum acaba ?

Konuyu Okuyanlar:
AZOR, Əspəranza34, pcz2013, snow41, 32 Ziyaretçi