| |
Pazar mola parçalı bulutlu güneş ben buradayım derken pazartesiye bağlayan gece ikinci dalga gelmekte ve pazartesi salı kar bekliyorum salı günü okullar tatil çarşamba %75 tatil olma olasılığı var keyfini çıkarın dahasıda var hele bu günlerin tatını çıkaralım..Hayırlı geceler
Arkadaşlar güncellemeler çok iyi yönde gidiyor yağışlar artmış vaziyette yarın haberlerde yoğun kar yağışı geliyor ve Akom dan görüntüler bolca verilecektir bilginize sunarim
Bizim kar sevdamız böyle birşey bu saate kadar uyutmaz erkenden de kaldırır sisteme baktırır bizleri, bu forumu ondan çok seviyorum Usta iyiki varsın iyiki açmışsın bu siteyi hayatımıza aynı düşünceye sahip dostlar edinmemize vesile oldun teşekkür ederim.. Hepimize hayırlı huzurlu geceler dostlar.
Modellere bakalım diye kalktık yağış miktarıyla beraber dolar da fırlamış 5.70. :/ neye niyet neye kısmet
(01-03-2019, 02:17 AM)ardatanik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Modellere bakalım diye kalktık yağış miktarıyla beraber dolar da fırlamış 5.70. :/ neye niyet neye kısmet Kar haberlerine mi sevinsem bunamı üzülsem bilemedim.inan yazılanları okumak için inşAllah çıktılar iyidir diye dua ederek girdim senin yazdığını okuyunca şok oldum.sabaha Allah ın izniyle toparlar birileri parasına para katıyo yine.biz önce 4-5 in sonra 7-10 un tadını çıkaralım?
yarın saat 10 da Final sınavım var. Modeller lütfen salın beni. Eskiden bu forum yokken rahatça Uyurdum. Serkan abiyi Emin abiyi tanıyınca Uyuyamaz oldum. Gece güncellemesine bakıp öyle yatmak farz oldu.
YOĞUN SİSTEMLER GELOOO derdi Azor ? |
| Konuyu Okuyanlar: |
| BABA, 48 Ziyaretçi |