| |
Artık az çok oturdu gelecek olan sistem, akşam çıktısıyla neredeyse aynı. Kısa da olsa bir açıklama yapar mısınız Serkan bey?
Bir miktar iyileşme var modellerde genel olarak. Serkan bey doğru muyum?
Serkan bey bakarsınız gram gram tam istediğiniz gibi olmasa da o güne kadar isteğimize yaklaşır biraz.
Beğenenler:
• Captmehmet, Haloquest, Hasan_iSTANBUL, KardanadamEmin, Osman58, Snowevren, Snowsedat, snowserkan
(01-01-2019, 12:53 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şu anda bir miktar daha doğulu bu bizim için iyi. Kimbilir Serkan Bey belki de yarin gece biraz daha dogulu olur.Belki de carsamba gecesi efsaneye aday olur.Insallah diyelim tabi.
Arkadaşlar açıklama bekliyorsunuz.
Aslında ben açıklamayı 22 Aralık'ta yaptım. Sizlerden ricam aşağıda verdiğim linki okumanız olur. Orada 25 Aralık -10 Ocak yazısı var. dikkatle yazılanları ve beklentileri okuyun ve modelleri izleyin. Herkes tahmin yapar ama biz gün veririz Sistem içinde sistem tahmini yaparız. Bunu böbürlenmek, büyüklük taslamak için söylemiyorum. Yıllardır yaptığımız nokta atışlara hasta olan bir güruh var onlara kapak olsun diye söylüyorum. Onlar giderken ben dönüyordum bunu bilsinler. kimlerle dans ettiklerini iyi kavrasınlar. Şimdi ben önümüzdeki sistemlere odaklanıyorum ve yeni bir tarih için arayışlara giriyorum. Bu sistemde kaç cm olur, saat kaçta yağar? bunlar detay konular onlara 2 gün kala gireceğiz. 25 ARALIK - 10 OCAK DEĞERLENDİRMESİ.OKUYUN LÜTFEN http://snowserkan.com/forum/showthread.php?tid=466
Beğenenler:
• adakar, Alp 1903, Burak1980, burakrpc, Cabbar, Captmehmet, Emirsiyahbeyaz, hakancitak, Haloquest, Hasan_iSTANBUL, Kaan, KardanadamEmin, kardelisi, karseven_, KlimatologERAY, kuzey1352, Mturi, Mustafa Torun 0834, Nuray, oguzsoydan, Osman58,
Okuduysanız şimdi modelleri takip edebilirsiniz.
Paylaşın lütfen Erdoğan bey model çıktılarını
|
| Konuyu Okuyanlar: |
| AZOR, KardanadamEmin, 49 Ziyaretçi |