Hoşgeldin Ziyaretçi, Henüz üye değil misiniz? Üye ol  
Modeller   Diyagramlar   Radar  

İstanbul için KAR Tahminleri (KAR Sevdalıları)

Ecmwf yine kötü

(12-31-2018, 02:08 AM)snowserkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu haritadaki değerleri 2.54 ile çarpıyoruz.

istanbul 10 cm civarı iç ve yüksekleri 20 cm civarı
Bursa 40-50 cm .. Smile
Kocaeli sakarya 30-40 cm Smile
Balıkesir 30-40 cm.

Siklon biraz daha doğudan geçerse Kocaeli,Sakarya, Bursa ve İstanbul'da bu değerler fazlalaşır.

Serkan bey ben size herzaman güvendim ve güveniyorumda günler öncesinden 5 ocak sistemi dediniz ama bozuldu ama düzeldi hep savundunuz daha düne kadar mgm bile görememişken ayın 5ine yağmur koyup dün 5 inde kar veren mgm den daha gerçekçi paylaşımlar yapıyorsunuz tamam insan herzaman bilemeyebilir bir anlık hava olayı değişebilir ama sizin nokta atışı tahmin ve paylaşımlarınızı herzaman takdir etmişimdir ediyorumda TEBRİKLER ayın 5inde ama 10 cm ama 30 cm sonuçta soğukta karda gelecek ve geliyorda size ve tüm forum ekibine tüm arkadaşlara Hayırlı sağlıklı ve mutlu seneler dilerken sizden birsey öğrenmek istiyorum 5 ocak sisteminde gebzede durum ne olur istanbula göre biraz daha şanslımı olur tahmini kar birikimi gebzede ne olur teşekkürler
  Beğenenler:
  • snowserkan, Xooner

Kara basarken o güzel ses çıksa yeter okullar tatil olmasa da olur sırf o huzur için eve kadar yürürüm 5 kmlik yolu

anlamayan Beni korkutan Serkan abinin 2 gece açıklama yapıcam deyip yapmaması inşaallah sadece meşgul olduğu için yazamamıştır detayları tedirgin

Ecmwf kötü çıktı. Bakalım öğlen gfs nolucak

Herkes rahat olsun ecm aksam duzelir

(Son Düzenleme: 12-31-2018, 10:14 AM, Düzenleyen: Soğukcephe.)

Ecmwf diyor ki havada kar görmeniz bile lütuf bu sistemde bu şehirde...

(Son Düzenleme: 12-31-2018, 10:16 AM, Düzenleyen: sennedjemus.)

Mesaj kaçırmamak için siteyi refresh yapmaktan helak oldum.
  Beğenenler:
  • Enginist, Hasan, kardelisi, snowserkan, Xooner

(Son Düzenleme: 12-31-2018, 10:36 AM, Düzenleyen: ersel candan.)

(12-31-2018, 08:46 AM)SnowNow! Adlı Kullanıcıdan Alıntı: resimGfs paralel - kar (cm) 
Muazzam bir güncelleme geldi.

Paralel tamamen hayal ürünü çıktılar sunuyor bilemiyorum bakıtınız mı 25 aralık sisteminde istanbula 20-30 cm arası var vermişti, kesinlikle dikkate alınmaması gerektiğini düşünüyorum aynı tarih için gfs çıktısı aşağıda 35 yazan yerde 5cm yazıyor.

resim

sistemin ilk girişi oturdu, 300 km daha doğulasa şuan efsaneyi konuşuyor olurduk, kısmet işidir bu can sıkmaya gerek yok daha kış yeni başlıyor. kar da göreceğiz örtüde olacak
  Beğenenler:
  • Yalçın_Kılıç

(12-31-2018, 10:10 AM)Soğukcephe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ecmwf diyor ki havada kar görmeniz bile lütuf bu sistemde bu şehirde...

Bakın verisiz bir şekilde yorum yapmayın dedik. siz bildiğinizi okumaya devam ediyorsunuz.

Bak bakalım ecmwf öylemi demiş? 15-20 cm kar vermiş.

yağar yağmaz. ama sen kurallara uymadığın için yasaklanmayı hak ettin.

resim

Konuyu Okuyanlar:
3uZgibi, Barbegazi, coskunnkartal, hacimuratt, Kartalmustafa, scream, WsRc1967, 44 Ziyaretçi